iPhone-sammenligning: Så stor bliver iPhone 12

Når Apple lancerer den nye serie af iPhones bliver det med iPhone 12 i tre forskellige størrelser. Se her sammenligningen med tidligere iPhones.

iPhone 12 konceptdesign
iPhone 12 konceptdesign - et godt bud på, hvordan de kommende telefoner kan se ud. (Foto: Technizo Concept)

Hvis lanceringen af de kommende iPhones ikke bliver udskudt, vil Apple angiveligt lancere iPhone 12 i tre forskellige størrelser. Macrumors har lavet en sammenligning, der viser iPhone 12 sammenlignet med tidligere iPhones.

iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Hvis rygterne er sande, så kommer iPhone 12 i 5,4 tommer, 6,1 tommer og hele 6,7 tommer. Den mellemste størrelse matcher angiveligt størrelsen på den nuværende iPhone 11, mens den store version er en anelse større end iPhone 11 Pro Max.

En mindre iPhone på ønskelisten

Sjovt nok er det muligvis den mindste iPhone 12, der har skabt de største forventninger. Flere steder bliver det pointeret, at 5,4 tommer er noget af det tætteste, vi kommer på den oprindelige iPhone SE. For dem der har efterspurgt en mindre iPhone, ses den lille model som et alternativ til netop iPhone SE, når det kommer til enkelthåndsbetjening.

iPhone 12 sammenligning (Foto: Macrumors)
Den mindste iPhone 12 nævnes, som et alternativ til dem, det vil have en lille telefon med topklasse-specifikationer. (Foto: Macrumors)

Macrumors har været i stand til at få fingre i såkaldte dummy-modeller – altså ikke funktionelle udgaver af telefonen. Modellerne, der har floreret i Kina i et stykke tid, er baseret på lækkede tegninger af den kommende iPhone-serie. Dummy-modellerne skulle således repræsentere størrelserne på de kommende iPhones en-til-en.

iPhone 12 sammenligning  (Foto: Macrumors)
Med 6,7 tommer, ser iPhone 12-serien ud til at byde på den største iPhone hidtil. (Foto: Macrumors)

Efterfølgende har Macrumors taget billeder af modellerne ved siden af de eksisterende iPhone-modeller. Det giver et godt billede af, hvor de kommende telefoner befinder sig i forhold til de nuværende – i hvert fald når vi taler størrelse.

Undrer du dig over, hvorfor iPhone 11 Pro og iPhone XR ikke er at finde på billederne? Det er ganske enkelt fordi, at iPhone XR har samme størrelse, som iPhone 11, mens iPhone 11 Pro har samme størrelse, som iPhone X.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er ikke til at give et sikkert bud på, hvornår iPhone 12-serien lanceres. Rygterne svinger mellem, at Apple lancerer til september, som sædvanligt, og at de kommende telefoner bliver udskudt med flere måneder.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram