iPhone-sammenligning: Så stor bliver iPhone 12

Når Apple lancerer den nye serie af iPhones bliver det med iPhone 12 i tre forskellige størrelser. Se her sammenligningen med tidligere iPhones.

iPhone 12 konceptdesign
iPhone 12 konceptdesign – et godt bud på, hvordan de kommende telefoner kan se ud. (Foto: Technizo Concept)

Hvis lanceringen af de kommende iPhones ikke bliver udskudt, vil Apple angiveligt lancere iPhone 12 i tre forskellige størrelser. Macrumors har lavet en sammenligning, der viser iPhone 12 sammenlignet med tidligere iPhones.

iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Hvis rygterne er sande, så kommer iPhone 12 i 5,4 tommer, 6,1 tommer og hele 6,7 tommer. Den mellemste størrelse matcher angiveligt størrelsen på den nuværende iPhone 11, mens den store version er en anelse større end iPhone 11 Pro Max.

En mindre iPhone på ønskelisten

Sjovt nok er det muligvis den mindste iPhone 12, der har skabt de største forventninger. Flere steder bliver det pointeret, at 5,4 tommer er noget af det tætteste, vi kommer på den oprindelige iPhone SE. For dem der har efterspurgt en mindre iPhone, ses den lille model som et alternativ til netop iPhone SE, når det kommer til enkelthåndsbetjening.

iPhone 12 sammenligning (Foto: Macrumors)
Den mindste iPhone 12 nævnes, som et alternativ til dem, det vil have en lille telefon med topklasse-specifikationer. (Foto: Macrumors)

Macrumors har været i stand til at få fingre i såkaldte dummy-modeller – altså ikke funktionelle udgaver af telefonen. Modellerne, der har floreret i Kina i et stykke tid, er baseret på lækkede tegninger af den kommende iPhone-serie. Dummy-modellerne skulle således repræsentere størrelserne på de kommende iPhones en-til-en.

iPhone 12 sammenligning  (Foto: Macrumors)
Med 6,7 tommer, ser iPhone 12-serien ud til at byde på den største iPhone hidtil. (Foto: Macrumors)

Efterfølgende har Macrumors taget billeder af modellerne ved siden af de eksisterende iPhone-modeller. Det giver et godt billede af, hvor de kommende telefoner befinder sig i forhold til de nuværende – i hvert fald når vi taler størrelse.

Undrer du dig over, hvorfor iPhone 11 Pro og iPhone XR ikke er at finde på billederne? Det er ganske enkelt fordi, at iPhone XR har samme størrelse, som iPhone 11, mens iPhone 11 Pro har samme størrelse, som iPhone X.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det er ikke til at give et sikkert bud på, hvornår iPhone 12-serien lanceres. Rygterne svinger mellem, at Apple lancerer til september, som sædvanligt, og at de kommende telefoner bliver udskudt med flere måneder.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram