Produktionen af iPhone 12 udsættes igen

RYGTE: Ifølge et nyt rygte skal vi vente endnu længere på iPhone 12. Produktionen ser endnu engang ud til at blive udsat.

iPhone 11
Apple har angiveligt bestil sammenlagt mere end 45 millioner flere enheder af blandt andet iPhone 11 (Foto: MereMobil.dk)

Flere rygter påstår nu, at produktionen af iPhone 12 endnu engang er udsat, skriver Pocketnow. Faktisk forlyder det fra flere kilder, at den kommende serie af telefoner ikke bliver lanceret før til næste år. I et enkelt tilfælde ser udsigterne dog ikke så dystre ud.

Ifølge Pocketnow, har en kilde udtalt til Nikkei Asian Review, at masseproduktionen ser ud til at være forsinket med flere måneder. Apple gør dog alt for at forkorte ventetiden og der skulle stadig være en chance for, at tidsplanen bliver rykket frem igen.

Ifølge kilden hos Nikkei forlyder det også, at en afsluttende del af produktionen kan udskydes til oktober. Det vil dog ikke være overraskende med yderligere forsinkelser, da en del tests stadig pågår. Derudover har Apple ikke låst sig fast på et endeligt design til iPhone 12, forlyder det.

iPhone 12 Pro kan skyde 4K video i op til 240fps

45 millioner ekstra enheder

Hos Nikkei Asian Review forlyder det, at produktionen af iPhone 12-serien kan blive forsinket med alt fra 4 uger til 2 måneder. Det skulle dog ikke have indflydelse på Apples lanceringsplaner, selvom det kan betyde, at vi må vente længer på, at de nye iPhones lander i butikkerne.

Det rygtes desuden, at Apple har bedt leverandører om at producere flere iPhone XR-, iPhone 11- og iPhone SE-enheder. Det samlede tal lyder på produktion af mere end 45 millioner ekstra enheder, i tilfælde af, at de kommende iPhones ikke lanceres i tide.

Alt imens rygterne flyver rundt om lanceringen og salgsstarten, så har Apple fortalt en del om den kommende iOS 14-opdatering. Blandt andet får du en mulighed for at søge efter din favorit-emoji.

Mere til historien

Det er ikke til at give et sikkert bud på, hvornår vi får iPhone 12 at se. Tidligere rygter har befundet sig lidt over det hele. Først var serien udskudt i to måneder, så var enhederne alligevel klar til tiden og nu ser de altså ud til at være udskudt igen.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram