iPhone 12 Pro kan skyde 4K video i op til 240fps

5

RYGTE: Hvis de nyeste rygter om den kommende iPhone 12 Pro holder stik, så vil den kunne optage 4K-video i 120fps og 240fps.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max (Foto: Apple)

Ifølge EverythingApplePro og Max Weinbach, så vil den kommende iPhone 12 Pro kunne optage video i 4K i op til 120 fps og 240 fps. Det samme gør sig også gældende med iPhone 12 Pro Max. Det skriver MacRumors.com.

De nuværende iPhone-modeller optager 4K video i 60 fps og Full HD 1080p med op til 240 fps.

Lækkede billeder skal forestille iPhone 12

Det forventes, at der kommer andre forbedringer i kameraet på Apples iPhone 12-serie. Eksempelvis er der rygter om, at nogle af dette års iPhone-modeller vil komme med et 3D-kamera. Hvilke forbedringer og hvilke af modellerne, som vil få hvad, det er uvist i skrivende stund.

Apple vil formentlig lancere fire modeller i iPhone 12-serien. Det ventes også, at de alle eller i hvert fald Pro-modellerne kommer med OLED-skærme. Skærmstørrelserne ventes at være på henholdsvis 5,4 tommer, 2 x 6,1 tommer og 6,7 tommer. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo ifølge MacRumors.com.

Alle enhederne vil angiveligt også understøtte 5G-netværket, samt komme med et helt nyt design. Ligesom der også spekuleres i, at iPhone 12 Pro vil få 120 Hz refreshrate.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Apple har ikke kommenteret på rygterne og ej heller meldt noget officielt ud omkring de nye modeller.

Sikkert er det dog, at de alle vil komme med iOS 14 fra salgsæsken. Bliv klogere på nogle af nyhederne i iOS 14 her.

Mere til historien

I slutningen af sidste år var meldingen, at Apple forventer at sælge 100 millioner eksemplarer af iPhone 12-serien. Dette skulle de angiveligt have meldt ud til underleverandører. Apple har ikke meldt dette ud officielt. Det er derfor kun rygter og spekulationer.

Læs også:
iPhone 12-serien får en ny farvevariant

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer