iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Den kommende topmodel i iPhone 12-serien, iPhone 12 Pro, ventes at komme med 120 Hz skærm, forbedret FaceID og meget andet. Læs de seneste rygter her.

iPhone SE 2020-model
iPhone SE har p.t. den mindste skærm på en iPhone. Skærmen på iPhone SE har 60 Hz opdateringshastighed. Ifølge rygterne får iPhone 12 Pro 6,7 tommer skærm med 120 Hz opdateringshastighed (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Twitterbrugeren Max Weinbach så kommer det næste flagskib fra Apple, iPhone 12 Pro, med 120 Hz ProMotion skærm, 3x kamera zoom og forbedret Face ID. Oplysningerne har han delt med YouTube-kanalen EverythingApplePro.

iPhone 12-serien – opsamling på rygterne

Det er ikke første gang, at der florerer rygter og spekulationer om, at iPhone 12 Pro vil få samme opdateringshastighed, som iPad Pro. iPhone 12 Pro-skærmen skulle automatisk skifte mellem 60 Hz og 120 Hz for at spare på batteriet, som det også er tilfældet på iPad Pro.

iPhone 12 Pro kommer også med 5G-understøttelse, hvilket også betyder der kræves et godt batteri.

Weinbach mener, at iPhone 12 Pro Max med 6,7 tommer skærm vil have et batteri på 4.400 mAh. Dermed bliver det altså større end det, som findes i iPhone 11 Pro Max, der er på 3.969 mAh. Det skriver MacRumors.com.

Mindst to modeller i iPhone 12-serien får 6 GB RAM

Forbedringen af Face ID skulle betyde, at den nu kan låses op fra en bredere synsvinkel. Derudover vil den formentlig være gemt i en mindre notch.

Derudover vil Smart HDR formentlig være forbedret, hvilket kan reducere støjen ved billeder i lav belysning. Telefoto-linsen ventes at komme med 3x optisk zoom. I den nuværende iPhone 11 Pro Max er der 2x optisk zoom.

Konceptbilleder viser idéer til iPhone 12-designet

Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud om iPhone 12-serien. Det er derfor blot rygter og spekulationer. Navnet iPhone 12 er desuden heller ikke bekræftet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Apple melder noget nyt ud. Men måske der bliver nyt til deres online WWDC 2020 i juni.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

EverythingApplePro og Weinbach har også i april delt billeder af det, som de mener vil være designet på iPhone 12 Pro Max. Billederne er baseret på lækkede CAD-designs.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram