Apple forsinker produktionen af iPhone 12

3

Coronakrisen har angiveligt påvirket produktionen af Apples kommende flagskib. Her er de seneste rygter.

Hvis vi skal tro de seneste rygter, så ser det ud til Apple udsætter masseproduktionen af iPhone 12-serien med omkring en måned. Ifølge Wall Street Journal så har coronavirus-pandemien på verdensplan påvirket forsyningskæderne og dermed også planerne omkring produktionen. Det skriver The Verge.

Det antydes, at Apple har hele fire nye iPhone-modeller i ærmet til en lancering senere på året. Disse skulle alle komme med OLED-skærme på henholdsvis 5.4, 6.1 eller 6,7 tommer.

Apple har traditionen tro ikke meldt noget ud omkring de kommende produkter. Men normalt afsløres disse ved en iPhone-event i september og kommer i handlen kort efter. Dette kan dog se anderledes ud i år. Rygterne har også tidligere gået på, at iPhone 12 måske først ville komme i handlen til november.

iPhone 12 er måske udskudt til november

Selvom produktionen forsinkes, så ventes det, at Apple fortsat vil offentliggøre iPhone 12 i september. Ifølge Wall Street Journal, vil Apple fremstille nye iPhones fra juli til september. En senere start på produktionen kan altså betyde, at der vil være mangel på enheder sidst på året.

Ikke første gang produktionen forsinkes

Det er ikke første gang, at Apple udsætter produktionen.

Tilbage i 2017 præsenterede Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den særlige jubilæumsmodel, iPhone X, kom ikke i handlen før november måned, hvilket angiveligt var på grund af produktionsproblemer.

Da Apple lancerede iPhone Xs, iPhone Xs Plus og iPhone Xr kom også den sidstnævnte først i handlen en måneds tid senere end de andre. Dengang forlød det, at der var problemer med produktionen af LCD-skærmene.

Apple fjerner iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra hylden

Apple har ikke selv noget meldt ud, så det er spændende om vi får en iPhone 12-serie, samt hvornår. Vi følger det på MereMobil.dk.

Mere til historien

Apple har netop haft salgsstart på iPhone SE (2020), som på nuværende tidspunkt ser ud til at blive en succes – præcis som forgængeren fra 2016.

Læs også:
iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge
Apple iPhone Xr blev den mest solgte telefon i 2019

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer