Apple forsinker produktionen af iPhone 12

Coronakrisen har angiveligt påvirket produktionen af Apples kommende flagskib. Her er de seneste rygter.

Hvis vi skal tro de seneste rygter, så ser det ud til Apple udsætter masseproduktionen af iPhone 12-serien med omkring en måned. Ifølge Wall Street Journal så har coronavirus-pandemien på verdensplan påvirket forsyningskæderne og dermed også planerne omkring produktionen. Det skriver The Verge.

Det antydes, at Apple har hele fire nye iPhone-modeller i ærmet til en lancering senere på året. Disse skulle alle komme med OLED-skærme på henholdsvis 5.4, 6.1 eller 6,7 tommer.

Apple har traditionen tro ikke meldt noget ud omkring de kommende produkter. Men normalt afsløres disse ved en iPhone-event i september og kommer i handlen kort efter. Dette kan dog se anderledes ud i år. Rygterne har også tidligere gået på, at iPhone 12 måske først ville komme i handlen til november.

iPhone 12 er måske udskudt til november

Selvom produktionen forsinkes, så ventes det, at Apple fortsat vil offentliggøre iPhone 12 i september. Ifølge Wall Street Journal, vil Apple fremstille nye iPhones fra juli til september. En senere start på produktionen kan altså betyde, at der vil være mangel på enheder sidst på året.

Ikke første gang produktionen forsinkes

Det er ikke første gang, at Apple udsætter produktionen.

Tilbage i 2017 præsenterede Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den særlige jubilæumsmodel, iPhone X, kom ikke i handlen før november måned, hvilket angiveligt var på grund af produktionsproblemer.

Da Apple lancerede iPhone Xs, iPhone Xs Plus og iPhone Xr kom også den sidstnævnte først i handlen en måneds tid senere end de andre. Dengang forlød det, at der var problemer med produktionen af LCD-skærmene.

Apple fjerner iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra hylden

Apple har ikke selv noget meldt ud, så det er spændende om vi får en iPhone 12-serie, samt hvornår. Vi følger det på MereMobil.dk.

Mere til historien

Apple har netop haft salgsstart på iPhone SE (2020), som på nuværende tidspunkt ser ud til at blive en succes – præcis som forgængeren fra 2016.

Læs også:
iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge
Apple iPhone Xr blev den mest solgte telefon i 2019

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram