Apple fjerner iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra hylden

30

Apple har præsenteret iPhone SE (2020) og oftest er en ny model lig med, at en anden pensioneres. iPhone 8 og iPhone 8 Plus er nu udgået hos Apple.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus i rød
iPhone 8 og iPhone 8 Plus i rød – Product Red (Foto: Apple)

Apple iPhone SE (2020) blev officiel i sidste uge og kommer til salg i butikkerne senere i denne uge. Vanen tro er en ny model i sortimentet oftest lig med, at en anden model udgår.

Denne gang er det iPhone 8 og iPhone 8 Plus, som udgår fra det officielle sortiment hos Apple.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus blev præsenteret i september 2017 og har dermed haft mindre end tre år på markedet. De kom samtidig med iPhone X, som blev taget af markedet efter et år, da iPhone Xs erstattede den og Apple åbenbart ikke mente, at der var plads til dem begge.

Det betyder ikke, at du ikke længere kan købe iPhone 8 og iPhone 8 Plus, da butikkerne kan have nogle på lager. Dermed er der måske mulighed for at gøre en rigtig god handel, hvis du ikke skal have den nyeste iPhone-model.

Du kan læse anmeldelsen af iPhone 8 Plus i linket herunder, som vi bragte tilbage i efteråret 2017.

ANMELDELSE: iPhone 8 Plus – kameraet slår alt jeg hidtil har prøvet

Du kan finde de dagsaktuelle priser på %%%% iPhone 8 og %%%% iPhone 8 Plus på PriceRunner.dk.

Mere til historien

Prismæssigt er iPhone 8 64 GB dags dato (20. april 2020) set til 3.699 kroner uden abonnement, hvilket er samme pris som iPhone SE (2020) kommer til at koste. Dermed er iPhone SE altså et bedre køb, hvis iPhone 8 ikke falder yderligere i pris.

Læs også:
Det koster iPhone SE i Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer