iPhone 12 er måske udskudt til november

RYGTE: Apple vil måske først kunne levere iPhone 12 i november.

Apple er angiveligt to måneder bagud i forhold til deres sædvanlige planer for iPhone-lanceringer. Årsagen er naturligvis den verdensomspændende coronapandemi.

For kort tid siden forlød det ellers på rygtebørsen, at hvis der opstod en forsinkelse omkring iPhone 12-lanceringen, så ville den ikke blive nævneværdig.

Fabrikkerne i Kina er så små ved at geare produktionerne op igen efter en længere nedlukning. Det samme gælder for underleverandørerne, men selv hvis Apple kunne producere alle de telefoner de ønskede så er det næste problem salgskanalerne. På grund af pandemien er Apple Store flagskibsbutikkerne lukket ned i hele verden med undtagelse af Kina.

Rygterne går nu på, at Apple vil begynde at genåbne Apple Store butik for butik startende i den første halvdel af april. Alle skulle være genåbnet i slutningen af maj. Dette er også ubekræftede oplysninger.

I Danmark har Humac-kæden vendt skiltet på døren og gearet op på deres internetsalg. Humac har endnu ikke dato på, hvornår butikkerne åbner igen. Dertil kommer pandemiens hærgen i USA såvel som Europa, men menneskehedens største problem lige nu er ikke om de skal have en ny iPhone.

Humac lukker butikkerne og satser på nethandel

Egentlig skulle produktionen af iPhone 12 været begyndt i maj, men ifølge Jon Prosser, der står bag informationerne via hans Twitter, er Apple to måneder bagud og har endnu ikke prototyper til interne tests i hænderne, skriver BGR.

Prosser forudser en udsættelse af iPhone 12 til oktober eller november.

Han minder om, at det ikke er første gang salget af nye iPhones er blevet forsinket. Her nævnes iPhone X i 2017, der først kom på markedet i november 2017 i stedet for september. Året efter landede iPhone Xr først den 26. oktober 2018. I 2017 / 2018 var problemet dog mangel på komponenter fra underleverandører. iPhone X blev præsenteret som planlagt i september.

Bloomberg har tidligere skrevet, at hovedparten af designet og funktionerne på en ny iPhone låses i november / december året forinden. For 2020-modellerne vil det sige i november eller december 2019.

På MereMobil.dk følger vi udviklingen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple præsenterede for kort tid siden en ny iPad Pro med Magic Keyboard. Kombinationen får iPad Pro til at rykke i retning af en traditionel PC. Samtidigt så en opdateret MacBook Air dagens lys.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram