iPhone 12 er måske udskudt til november

4

RYGTE: Apple vil måske først kunne levere iPhone 12 i november.

Apple er angiveligt to måneder bagud i forhold til deres sædvanlige planer for iPhone-lanceringer. Årsagen er naturligvis den verdensomspændende coronapandemi.

For kort tid siden forlød det ellers på rygtebørsen, at hvis der opstod en forsinkelse omkring iPhone 12-lanceringen, så ville den ikke blive nævneværdig.

Fabrikkerne i Kina er så små ved at geare produktionerne op igen efter en længere nedlukning. Det samme gælder for underleverandørerne, men selv hvis Apple kunne producere alle de telefoner de ønskede så er det næste problem salgskanalerne. På grund af pandemien er Apple Store flagskibsbutikkerne lukket ned i hele verden med undtagelse af Kina.

Rygterne går nu på, at Apple vil begynde at genåbne Apple Store butik for butik startende i den første halvdel af april. Alle skulle være genåbnet i slutningen af maj. Dette er også ubekræftede oplysninger.

I Danmark har Humac-kæden vendt skiltet på døren og gearet op på deres internetsalg. Humac har endnu ikke dato på, hvornår butikkerne åbner igen. Dertil kommer pandemiens hærgen i USA såvel som Europa, men menneskehedens største problem lige nu er ikke om de skal have en ny iPhone.

Humac lukker butikkerne og satser på nethandel

Egentlig skulle produktionen af iPhone 12 været begyndt i maj, men ifølge Jon Prosser, der står bag informationerne via hans Twitter, er Apple to måneder bagud og har endnu ikke prototyper til interne tests i hænderne, skriver BGR.

Prosser forudser en udsættelse af iPhone 12 til oktober eller november.

Han minder om, at det ikke er første gang salget af nye iPhones er blevet forsinket. Her nævnes iPhone X i 2017, der først kom på markedet i november 2017 i stedet for september. Året efter landede iPhone Xr først den 26. oktober 2018. I 2017 / 2018 var problemet dog mangel på komponenter fra underleverandører. iPhone X blev præsenteret som planlagt i september.

Bloomberg har tidligere skrevet, at hovedparten af designet og funktionerne på en ny iPhone låses i november / december året forinden. For 2020-modellerne vil det sige i november eller december 2019.

På MereMobil.dk følger vi udviklingen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple præsenterede for kort tid siden en ny iPad Pro med Magic Keyboard. Kombinationen får iPad Pro til at rykke i retning af en traditionel PC. Samtidigt så en opdateret MacBook Air dagens lys.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer