Din næste iPhone er måske ikke i fare

Apple vil lancere efterårets iPhones stort set om planlagt, forlyder det.

Som så mange andre industrier er også tech-branchen ramt af den globale coronakrise. Apple har i en periode haft lukket alle forretninger i Kina, men disse skulle være ‘back in business’. I resten af verden har Apple imidlertid lukket deres flagshipstores. Apple har ikke en Apple Store i Danmark. Her er Humac, det tætteste vi kommer på en officiel Apple Store. Humac har også sadlet om her i krisetiden.

Efterårets store lancering af 2020-iPhones, der formodentlig bliver Apples første smartphones med 5G, ventes imidlertid ikke at blive ramt af krisen. I hvert fald ikke i nævneværdig grad, skriver Bloomberg.

Årsagen til at Apple måske klarer frisag er timingen.

Apple låser, ifølge Bloombergs kilder, hovedparten af designet og funktionerne på næste års iPhone mellem november og december det foregående år. Det vil sige 2019 for 2020-modellerne. Produktionen vil begynde omkring maj.

Selv med en mindre forsinkelse vil Apple stadig kunne holde deres timing nogenlunde – måske med små leverancer i begyndelsen, hvilket ikke er unormalt for Apple.

Virusudbruddet udfordrer dog Apple i forhold til den afsluttende design- og testfase – altså den fase hvor de tester tidlige samples af de kommende produkter.

Ikke alt er dog i Apples hænder. Apple er som alle andre afhængige af underleverandørerne. Herfra forlyder det, at disse endnu ikke er tilbage på fulde omdrejninger.

Blandt mange underleverandører benytter Apple eksempelvis Corning Inc. til glasset på telefonerne, mens Qorvo Inc., Skyworks Solutions Inc. og Broadcom Inc. er leverandører af de trådløse chips. Samsung Display og LG Display Co. står i Sydkorea for skærmleverancerne, mens Apples egne ingeniører arbejder i München på modems til mobilforbindelserne i telefonerne.

For kort tid siden forlød det, at Apples produktion var “back-on-track”. Dette var i forhold til produktionen af den kommende iPhone 9 og iPhone 9 Plus.

Apple løsner grebet en smule om iPhone-ejerne

Apple har netop annonceret en ny iPad Pro og en ny Macbook Air.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

En fremtrædende analytiker forudså i december, at 2020 ville byde på fem nye iPhones. Spørgsmålet er om coronakrisen har ændret Apples planer og ikke mindst muligheder.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram