Din næste iPhone er måske ikke i fare

Apple vil lancere efterårets iPhones stort set om planlagt, forlyder det.

Som så mange andre industrier er også tech-branchen ramt af den globale coronakrise. Apple har i en periode haft lukket alle forretninger i Kina, men disse skulle være ‘back in business’. I resten af verden har Apple imidlertid lukket deres flagshipstores. Apple har ikke en Apple Store i Danmark. Her er Humac, det tætteste vi kommer på en officiel Apple Store. Humac har også sadlet om her i krisetiden.

Efterårets store lancering af 2020-iPhones, der formodentlig bliver Apples første smartphones med 5G, ventes imidlertid ikke at blive ramt af krisen. I hvert fald ikke i nævneværdig grad, skriver Bloomberg.

Årsagen til at Apple måske klarer frisag er timingen.

Apple låser, ifølge Bloombergs kilder, hovedparten af designet og funktionerne på næste års iPhone mellem november og december det foregående år. Det vil sige 2019 for 2020-modellerne. Produktionen vil begynde omkring maj.

Selv med en mindre forsinkelse vil Apple stadig kunne holde deres timing nogenlunde - måske med små leverancer i begyndelsen, hvilket ikke er unormalt for Apple.

Virusudbruddet udfordrer dog Apple i forhold til den afsluttende design- og testfase - altså den fase hvor de tester tidlige samples af de kommende produkter.

Ikke alt er dog i Apples hænder. Apple er som alle andre afhængige af underleverandørerne. Herfra forlyder det, at disse endnu ikke er tilbage på fulde omdrejninger.

Blandt mange underleverandører benytter Apple eksempelvis Corning Inc. til glasset på telefonerne, mens Qorvo Inc., Skyworks Solutions Inc. og Broadcom Inc. er leverandører af de trådløse chips. Samsung Display og LG Display Co. står i Sydkorea for skærmleverancerne, mens Apples egne ingeniører arbejder i München på modems til mobilforbindelserne i telefonerne.

For kort tid siden forlød det, at Apples produktion var “back-on-track”. Dette var i forhold til produktionen af den kommende iPhone 9 og iPhone 9 Plus.

Apple løsner grebet en smule om iPhone-ejerne

Apple har netop annonceret en ny iPad Pro og en ny Macbook Air.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

En fremtrædende analytiker forudså i december, at 2020 ville byde på fem nye iPhones. Spørgsmålet er om coronakrisen har ændret Apples planer og ikke mindst muligheder.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram