iPhone 9 Plus angiveligt afsløret i iOS 14-kode

0

iOS 14 har afsløret, at Apple også arbejder på en større ”entry-level” telefon, som måske vil få navnet iPhone 9 Plus.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Det har længe været ventet, at Apple ville lancere en ny ”budget-venlig” iPhone. En telefon, som formentlig skulle være efterfølgeren til iPhone SE, men den har indtil nu ladet vente på sig. Navnet ventes at være iPhone 9 (eller iPhone SE 2). Generelt har en efterfølger til iPhone SE været ventet siden 2016.

Nu ser det ud til, at vi ikke kun får en “iPhone SE 2”. Det tyder nemlig på, at der vil blive lanceret både en iPhone 9, men også at der vil blive lanceret en iPhone 9 Plus.

Der har gennem tiden været mange rygter om, hvornår Apple ville lancere denne nye model. Slutningen af marts har været nævnt flere gange. Men om Apple afholder et event i slutningen af marts, er i skrivende stund uvist. Mange ting ændres eller aflyses netop nu på grund af udbruddet af coronavirus. Senest har det også forlydt, at Apple har udskudt iPhone 9 lanceringseventen.

iPhone 9 lancering udskudt på ubestemt tid

Det ventes altså at iPhone 9 og iPhone 9 Plus vil blive afsløret samtidig. Ifølge 9to5Mac, så har de spottet nogle ting i koden til iOS 14, der antyder en iPhone 9 Plus også er på vej.

Skærmen på iPhone 9 Plus ventes at være på 5,5 tommer, mens iPhone 9 formentlig kommer med 4,7 tommer skærm. Begge enheder kommer angiveligt med A13 Bionic processoren, hvilket er den processor, som også bruges i iPhone 11 og iPhone 11 Pro.

Brugte iPhones er i høj kurs

Derudover vil telefonerne angiveligt have ”hjem-knappen” og Touch-ID og dermed ikke Face ID.

Apple har i skrivende stund ikke meldt noget officielt ud, hverken om telefonerne eller en event.

Mere til historien

Der har floreret en video på de sociale medier, som dog formentlig er falsk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer