Brugte iPhones er i høj kurs

En opgørelse viser, at iPhones er det produkt, som flest danskere søger efter på brugtmarkedet. Se hvad vi ellers er interesserede i at købe brugt.

iPhones er uden sammenligning det produkt, som flest danskere søgte efter på brugtmarkedet i 2019. Det viser en opgørelse fra DBA.

iPhone i top med mere end 2 millioner unikke søgninger i 2019. Det er måske også forklaringen på, hvorfor iPhones lige knapt mister så meget værdi, som de øvrige smartphone mærker på markedet.

TIP: Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone

Der var mere end 203 millioner søgninger på DBA i 2019. Dermed er der også en klar indikation af, at danskerne fortsat er interesseret i at købe brugt.

Særligt iPhones og sofaer er et hit hos danskerne. iPhones er den klare nummer ét med mere end 2,1 millioner unikke søgninger, mens sofaer har en klar første plads med lige over 1,5 millioner unikke søgninger. Derefter er der et godt stykke ned til spisebord, cykel, lego, kommode m.m.

DBA: De mest populære søgninger i 2019

Produkt Antal unikke søgninger
iPhone 2.102.716
Sofa 1.556.895
Spisebord 996.980
Cykel 762.212
Lego 657.249
Kommode 642.438
Sofabord 632.996
Teak 628.775
Lænestol 619.329
Damecykel 597.901

GUIDE: Sådan køber du en god brugt iPad og sparer penge

Sofaer og iPhones i flerårig dyst

Det er ikke en ny tendens, at sofaer og iPhones er eftertragtede. Sofaen har i mange år været nummer ét, men har siden 2017 fået hård konkurrence af iPhonen. Siden da har de to produkter ligget i tæt kamp om førstepladsen. Og ifølge DBA er tendensen til at købe brugte iPhones ikke tilfældig.

-”2010’erne var i flere år en stor forbrugsfest med økonomisk opsving efter finanskrisen, og der var fokus på ’nyt, nyt, nyt’. Men at iPhones nu har ligget i toppen over mest søgte varer på DBA i både 2017 og 2019 indikerer, at danskerne er blevet mere bevidste om deres forbrug, og at køb-og-smid-væk-kulturen belaster miljøet,” forklarer Sabine Danielle Petersen, DBAs PR Manager.

TIP: 5 ting du skal tjekke før du køber et brugt TV

Vælger du at sælge dine ting, som du ikke længere bruger, så er der penge at hente. DBA’s Genbrugsindeks fra 2019 viste, at de danske genbrugere i gennemsnit havde solgt for 6.966 kroner inden for de seneste 12 måneder.

SE OGSÅ: Se prisen på en brugt iPhone hos Telia Sponseret link

Mere til historien

DBA oplyser også, at der er en stigende tendens til at sælge brugte ting. Siden 2013 og frem til 2019, så er antallet af oprettede annoncer steget fra 10,2 millioner i 2013 til 23,1 millioner i 2019.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram