Brugte iPhones er i høj kurs

En opgørelse viser, at iPhones er det produkt, som flest danskere søger efter på brugtmarkedet. Se hvad vi ellers er interesserede i at købe brugt.

iPhones er uden sammenligning det produkt, som flest danskere søgte efter på brugtmarkedet i 2019. Det viser en opgørelse fra DBA.

iPhone i top med mere end 2 millioner unikke søgninger i 2019. Det er måske også forklaringen på, hvorfor iPhones lige knapt mister så meget værdi, som de øvrige smartphone mærker på markedet.

TIP: Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone

Der var mere end 203 millioner søgninger på DBA i 2019. Dermed er der også en klar indikation af, at danskerne fortsat er interesseret i at købe brugt.

Særligt iPhones og sofaer er et hit hos danskerne. iPhones er den klare nummer ét med mere end 2,1 millioner unikke søgninger, mens sofaer har en klar første plads med lige over 1,5 millioner unikke søgninger. Derefter er der et godt stykke ned til spisebord, cykel, lego, kommode m.m.

DBA: De mest populære søgninger i 2019

Produkt Antal unikke søgninger
iPhone 2.102.716
Sofa 1.556.895
Spisebord 996.980
Cykel 762.212
Lego 657.249
Kommode 642.438
Sofabord 632.996
Teak 628.775
Lænestol 619.329
Damecykel 597.901

GUIDE: Sådan køber du en god brugt iPad og sparer penge

Sofaer og iPhones i flerårig dyst

Det er ikke en ny tendens, at sofaer og iPhones er eftertragtede. Sofaen har i mange år været nummer ét, men har siden 2017 fået hård konkurrence af iPhonen. Siden da har de to produkter ligget i tæt kamp om førstepladsen. Og ifølge DBA er tendensen til at købe brugte iPhones ikke tilfældig.

-”2010’erne var i flere år en stor forbrugsfest med økonomisk opsving efter finanskrisen, og der var fokus på ’nyt, nyt, nyt’. Men at iPhones nu har ligget i toppen over mest søgte varer på DBA i både 2017 og 2019 indikerer, at danskerne er blevet mere bevidste om deres forbrug, og at køb-og-smid-væk-kulturen belaster miljøet,” forklarer Sabine Danielle Petersen, DBAs PR Manager.

TIP: 5 ting du skal tjekke før du køber et brugt TV

Vælger du at sælge dine ting, som du ikke længere bruger, så er der penge at hente. DBA’s Genbrugsindeks fra 2019 viste, at de danske genbrugere i gennemsnit havde solgt for 6.966 kroner inden for de seneste 12 måneder.

SE OGSÅ: Se prisen på en brugt iPhone hos Telia Sponseret link

Mere til historien

DBA oplyser også, at der er en stigende tendens til at sælge brugte ting. Siden 2013 og frem til 2019, så er antallet af oprettede annoncer steget fra 10,2 millioner i 2013 til 23,1 millioner i 2019.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram