Falsk video af iPhone SE 2 florerer på sociale medier

0

En video af iPhone SE 2 har det sidste døgns tid floreret på TikTok og YouTube, men videoen er formentlig falsk. Se videoen her.

Det seneste døgns tid har en video af en telefon, der angiveligt skulle være iPhone SE 2 spredt sig på de sociale medier som TikTok og YouTube. Det skriver Appleinsider.com.

I videoen ses en person, der låser en telefon ud, som altså skal ligne en ukendt iPhone. Efterfølgende vises telefonen fra alle sider. Derfor opstod der en masse rygter om, at det formentlig var den kommende iPhone SE 2. Men nu tyder flere detaljer altså på, at det ikke er tilfældet.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Videoen er i dårlig kvalitet, men derfor kan det alligevel ses, at flere ikoner ikke har deres normale placering i menulinjen eksempelvis Bluetooth-symbol. Ligesom planceringen af tekst heller ikke stemmer overens med Apples normalt strenge ”designlinjer”.

Telefonen har også USB-C indgang i bunden. Så skulle denne telefon vise sig at være ægte, så betyder det altså Apple har droppet deres normale Lightning-indgang på denne iPhone SE 2.

Men der, hvor det for alvor tænkes videoen er falsk, er da bagsiden af telefonen kommer med ordene ”iPhone”. Dette stoppede Apple med sidste år ved introduktionen af iPhone 11-modellerne. Nu er der ”kun” et æble-logo på bagsiden.

iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Du kan se videoen herunder og selv vurderer om du tror, at videoen er ægte eller ej.

https://twitter.com/WhatTheBit/status/1230176767433990144

iPhone SE blev præsenteret i marts 2016, hvilket altså snart er fire år siden. Det er derfor spændende om de mange rygter om en efterfølger langt om længe holder stik.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men det ventes, at de vil afholde et event i marts måned, hvor de foruden iPhone SE 2 også vil lancere nye iPad Pro-modeller.

Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

Apple har ikke selv meldt noget officielt ud omkring telefonen.

Mere til historien

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer