Falsk video af iPhone SE 2 florerer på sociale medier

En video af iPhone SE 2 har det sidste døgns tid floreret på TikTok og YouTube, men videoen er formentlig falsk. Se videoen her.

Det seneste døgns tid har en video af en telefon, der angiveligt skulle være iPhone SE 2 spredt sig på de sociale medier som TikTok og YouTube. Det skriver Appleinsider.com.

I videoen ses en person, der låser en telefon ud, som altså skal ligne en ukendt iPhone. Efterfølgende vises telefonen fra alle sider. Derfor opstod der en masse rygter om, at det formentlig var den kommende iPhone SE 2. Men nu tyder flere detaljer altså på, at det ikke er tilfældet.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Videoen er i dårlig kvalitet, men derfor kan det alligevel ses, at flere ikoner ikke har deres normale placering i menulinjen eksempelvis Bluetooth-symbol. Ligesom planceringen af tekst heller ikke stemmer overens med Apples normalt strenge ”designlinjer”.

Telefonen har også USB-C indgang i bunden. Så skulle denne telefon vise sig at være ægte, så betyder det altså Apple har droppet deres normale Lightning-indgang på denne iPhone SE 2.

Men der, hvor det for alvor tænkes videoen er falsk, er da bagsiden af telefonen kommer med ordene ”iPhone”. Dette stoppede Apple med sidste år ved introduktionen af iPhone 11-modellerne. Nu er der ”kun” et æble-logo på bagsiden.

iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Du kan se videoen herunder og selv vurderer om du tror, at videoen er ægte eller ej.

https://twitter.com/WhatTheBit/status/1230176767433990144

iPhone SE blev præsenteret i marts 2016, hvilket altså snart er fire år siden. Det er derfor spændende om de mange rygter om en efterfølger langt om længe holder stik.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men det ventes, at de vil afholde et event i marts måned, hvor de foruden iPhone SE 2 også vil lancere nye iPad Pro-modeller.

Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

Apple har ikke selv meldt noget officielt ud omkring telefonen.

Mere til historien

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram