Falsk video af iPhone SE 2 florerer på sociale medier

En video af iPhone SE 2 har det sidste døgns tid floreret på TikTok og YouTube, men videoen er formentlig falsk. Se videoen her.

Det seneste døgns tid har en video af en telefon, der angiveligt skulle være iPhone SE 2 spredt sig på de sociale medier som TikTok og YouTube. Det skriver Appleinsider.com.

I videoen ses en person, der låser en telefon ud, som altså skal ligne en ukendt iPhone. Efterfølgende vises telefonen fra alle sider. Derfor opstod der en masse rygter om, at det formentlig var den kommende iPhone SE 2. Men nu tyder flere detaljer altså på, at det ikke er tilfældet.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Videoen er i dårlig kvalitet, men derfor kan det alligevel ses, at flere ikoner ikke har deres normale placering i menulinjen eksempelvis Bluetooth-symbol. Ligesom planceringen af tekst heller ikke stemmer overens med Apples normalt strenge ”designlinjer”.

Telefonen har også USB-C indgang i bunden. Så skulle denne telefon vise sig at være ægte, så betyder det altså Apple har droppet deres normale Lightning-indgang på denne iPhone SE 2.

Men der, hvor det for alvor tænkes videoen er falsk, er da bagsiden af telefonen kommer med ordene ”iPhone”. Dette stoppede Apple med sidste år ved introduktionen af iPhone 11-modellerne. Nu er der ”kun” et æble-logo på bagsiden.

iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Du kan se videoen herunder og selv vurderer om du tror, at videoen er ægte eller ej.

https://twitter.com/WhatTheBit/status/1230176767433990144

iPhone SE blev præsenteret i marts 2016, hvilket altså snart er fire år siden. Det er derfor spændende om de mange rygter om en efterfølger langt om længe holder stik.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men det ventes, at de vil afholde et event i marts måned, hvor de foruden iPhone SE 2 også vil lancere nye iPad Pro-modeller.

Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

Apple har ikke selv meldt noget officielt ud omkring telefonen.

Mere til historien

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram