iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Apple ventes at afsløre efterfølgeren til iPhone SE i marts. Navnet bliver formentlig iPhone SE 2 eller iPhone 9. Er dette designudtrykket på iPhone SE 2?

Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)
Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)

Hvordan vil iPhone SE 2 eller iPhone 9 se ud? Det spørgsmål er der helt sikkert mange, som har stillet sig selv.

Der snakkes om, at designet formentlig vil være meget lig med det, vi kender fra iPhone 8. Mens meget af indmaden forventes at blive lidt som iPhone 11.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

Derfor har Svetapple.sk valgt at forsøge, at tage designet fra iPhone 8 og kombinere det lidt med den indmad, som Apple har givet iPhone 11 – og der altså spekuleres i vil være i iPhone SE 2 eller iPhone 9.

BEMÆRK: Billederne i denne artikel stammer fra Svetapple.sk, der har skabt dem. Der er ikke tale om billeder fra Apple eller lækkede billeder.

Der forventes ikke at være drastiske ændringer til iPhone 8-designet. iPhone SE 2 eller iPhone 9 vil formentlig blive tilgængelig i tre forskellige farver, hvor de to vil være de klassiske Black og White (eller Silver), mens den tredje farve forventes at være ProductRED.

Designmæssigt vil Apple-logoet blive placeret på midten af telefonen, hvilket også er tilfældet med den nye iPhone 11-serie. På den oprindelige iPhone 8 var logoet placeret på toppen af enheden.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Ligesom de øvrige iPhone-modeller, så vil iPhone SE 2 også miste 3D-Touch funktionen, som kendes fra blandt andet iPhone 8.

Det er spændende om hjem-knappen fortsat vil være tilstede på forårets iPhone-model. Den er bibeholdt på disse billeder, som Svetapple.sk altså har produceret.

Specifikationerne vil være...

Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)
Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)

De øvrige specifikationer vil formentlig være Apple A13 Bionic processoren, 4 GB RAM og den vil nok komme i konfigurationer med både 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

Hvor mange mAh batteri, at telefonen kommer med, er uvist. Det er også uvist om trådløs opladning vil være understøttet.

ANMELDELSE: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Salgsstarten er også ukendt men slutningen af marts eller starten af april er tænkeligt. Dette vil være samme timing som vi så med den originale iPhone SE.

iPhone SE 2 rygtes at få en pris på omkring 399 dollars for modellen med 64 GB intern hukommelse, mens modellen med 128 GB formentlig vil koste mellem 449 og 499 dollars.

Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Det er vigtigt at huske, at der kun er tale om rygter og spekulationer. Apple har endnu ikke meldt ud, hvornår de vil afsløre den ventede iPhone-model.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

iPhone SE kom på markedet i foråret 2016 og lige siden har der været rygter om, at en efterfølger skulle være på vej. I år har rygterne været lidt mere hårdnakkede end tidligere, så måske de holder vand i år?

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram