iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Apple ventes at afsløre efterfølgeren til iPhone SE i marts. Navnet bliver formentlig iPhone SE 2 eller iPhone 9. Er dette designudtrykket på iPhone SE 2?

Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)
Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)

Hvordan vil iPhone SE 2 eller iPhone 9 se ud? Det spørgsmål er der helt sikkert mange, som har stillet sig selv.

Der snakkes om, at designet formentlig vil være meget lig med det, vi kender fra iPhone 8. Mens meget af indmaden forventes at blive lidt som iPhone 11.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

Derfor har Svetapple.sk valgt at forsøge, at tage designet fra iPhone 8 og kombinere det lidt med den indmad, som Apple har givet iPhone 11 – og der altså spekuleres i vil være i iPhone SE 2 eller iPhone 9.

BEMÆRK: Billederne i denne artikel stammer fra Svetapple.sk, der har skabt dem. Der er ikke tale om billeder fra Apple eller lækkede billeder.

Der forventes ikke at være drastiske ændringer til iPhone 8-designet. iPhone SE 2 eller iPhone 9 vil formentlig blive tilgængelig i tre forskellige farver, hvor de to vil være de klassiske Black og White (eller Silver), mens den tredje farve forventes at være ProductRED.

Designmæssigt vil Apple-logoet blive placeret på midten af telefonen, hvilket også er tilfældet med den nye iPhone 11-serie. På den oprindelige iPhone 8 var logoet placeret på toppen af enheden.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Ligesom de øvrige iPhone-modeller, så vil iPhone SE 2 også miste 3D-Touch funktionen, som kendes fra blandt andet iPhone 8.

Det er spændende om hjem-knappen fortsat vil være tilstede på forårets iPhone-model. Den er bibeholdt på disse billeder, som Svetapple.sk altså har produceret.

Specifikationerne vil være…

Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)
Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)

De øvrige specifikationer vil formentlig være Apple A13 Bionic processoren, 4 GB RAM og den vil nok komme i konfigurationer med både 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

Hvor mange mAh batteri, at telefonen kommer med, er uvist. Det er også uvist om trådløs opladning vil være understøttet.

ANMELDELSE: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Salgsstarten er også ukendt men slutningen af marts eller starten af april er tænkeligt. Dette vil være samme timing som vi så med den originale iPhone SE.

iPhone SE 2 rygtes at få en pris på omkring 399 dollars for modellen med 64 GB intern hukommelse, mens modellen med 128 GB formentlig vil koste mellem 449 og 499 dollars.

Analytiker: iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Det er vigtigt at huske, at der kun er tale om rygter og spekulationer. Apple har endnu ikke meldt ud, hvornår de vil afsløre den ventede iPhone-model.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

iPhone SE kom på markedet i foråret 2016 og lige siden har der været rygter om, at en efterfølger skulle være på vej. I år har rygterne været lidt mere hårdnakkede end tidligere, så måske de holder vand i år?

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram