Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så vil Apple afholde et forårsevent ultimo marts, hvor de vil afsløre iPhone SE 2 og nye iPad Pro-modeller.

Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)
Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)

Apple har på intet tidspunkt bekræftet, at de i år vil lancere en efterfølger til iPhone SE. Men rygterne er stærkere nu end nogensinde før. Og rygtebørsen mener at vide, at det i år vil blive en realitet, at Apple er klar med en efterfølger til den populære iPhone SE. Det er uvist om navnet vil blive iPhone SE 2 eller iPhone 9.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

Der har igennem længere tid været rygter om, at Apple ville afholde event i marts måned, hvor vi altså ville få denne efterfølger afsløret. Nu går rygterne på, at eventen vil finde sted tirsdag den 31. marts 2020, mens den vil kunne forudbestilles fra fredag den 3. april 2020. Det er den tyske hjemmeside iphone-ticker.de, der mener at have styr på datoerne.

Vanen tro har Apple ikke bekræftet hverken dato eller for den sags skyld selve telefonen.

Lancering matcher iPhone SE-lancering

Men datoerne harmonerer meget godt med tidspunktet for, hvornår Apple tilbage i 2016 annoncerede iPhone SE. Den blev nemlig offentliggjort den 21. marts og kom til Danmark fra 5. april.

Der vil dog, hvis rygterne holder stik, være en væsentlig forskel på de to telefoner. iPhone SE var lille og kompakt, men kraftig i indmaden – hvis iPhone SE 2 bliver, som rygterne forudser, så vil den også være kraftig, men en del større i de fysiske mål.

iPhone SE – her er Apples lille ny

Designmæssigt ventes det, at iPhone SE 2 vil ligne iPhone 8. Mens en del af indmaden ventes at være fra efterårets modeller. Selvom den bliver større end iPhone SE, så vil den altså stadigvæk være mindre end de øvrige iPhone-modeller, der er i sortiment i dag.

Skulle iPhone SE 2 vise sig at holde stik, så ventes det, at iPhone 8 vil udgå af Apples sortiment.

iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Apple stoppede i september produktionen af iPhone SE og siden da, så har de ikke haft en ”lille” model i deres sortiment. I stedet har de lanceret billigere ”topmodeller”.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Mere til historien

Apple afholdte også et event i marts 2019. Her præsenterede de Apple TV+, Apple Card og Apple Arcade ved et event den 25. marts 2019, mens de ved deres event i marts 2018 præsenterede ”uddannelses-iPads”.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram