Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så vil Apple afholde et forårsevent ultimo marts, hvor de vil afsløre iPhone SE 2 og nye iPad Pro-modeller.

Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)
Renderinger af iPhone SE 2 lavet af Svetapple.sk (Foto: Svetapple.sk)

Apple har på intet tidspunkt bekræftet, at de i år vil lancere en efterfølger til iPhone SE. Men rygterne er stærkere nu end nogensinde før. Og rygtebørsen mener at vide, at det i år vil blive en realitet, at Apple er klar med en efterfølger til den populære iPhone SE. Det er uvist om navnet vil blive iPhone SE 2 eller iPhone 9.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

Der har igennem længere tid været rygter om, at Apple ville afholde event i marts måned, hvor vi altså ville få denne efterfølger afsløret. Nu går rygterne på, at eventen vil finde sted tirsdag den 31. marts 2020, mens den vil kunne forudbestilles fra fredag den 3. april 2020. Det er den tyske hjemmeside iphone-ticker.de, der mener at have styr på datoerne.

Vanen tro har Apple ikke bekræftet hverken dato eller for den sags skyld selve telefonen.

Lancering matcher iPhone SE-lancering

Men datoerne harmonerer meget godt med tidspunktet for, hvornår Apple tilbage i 2016 annoncerede iPhone SE. Den blev nemlig offentliggjort den 21. marts og kom til Danmark fra 5. april.

Der vil dog, hvis rygterne holder stik, være en væsentlig forskel på de to telefoner. iPhone SE var lille og kompakt, men kraftig i indmaden – hvis iPhone SE 2 bliver, som rygterne forudser, så vil den også være kraftig, men en del større i de fysiske mål.

iPhone SE – her er Apples lille ny

Designmæssigt ventes det, at iPhone SE 2 vil ligne iPhone 8. Mens en del af indmaden ventes at være fra efterårets modeller. Selvom den bliver større end iPhone SE, så vil den altså stadigvæk være mindre end de øvrige iPhone-modeller, der er i sortiment i dag.

Skulle iPhone SE 2 vise sig at holde stik, så ventes det, at iPhone 8 vil udgå af Apples sortiment.

iPhone SE 2 vil blive solgt i mindst 20 millioner eksemplarer

Apple stoppede i september produktionen af iPhone SE og siden da, så har de ikke haft en ”lille” model i deres sortiment. I stedet har de lanceret billigere ”topmodeller”.

iPhone SE 2 / iPhone 9 – er dette designet?

Mere til historien

Apple afholdte også et event i marts 2019. Her præsenterede de Apple TV+, Apple Card og Apple Arcade ved et event den 25. marts 2019, mens de ved deres event i marts 2018 præsenterede ”uddannelses-iPads”.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram