Nye tider i Humac – indfører fragtændring

Apple-forhandleren Humac omstiller sig til de nye tider, som følge af coronakrisen.

Ligesom teleselskaberne har ændret bemandingen i butikkerne, så er det også tilfældet hos den landsdækkende autoriserede Apple-forhandler, Humac.

Hos Humac mærkes også de nye tider som følge af corona-krisen. For at imødegå ændringerne, har Humac indført fri fragt på deres webshop.

OPDATERING: Humac har efterfølgende valgt at lukke alle butikker og sende 180 medarbejdere hjem

-  ”Vi har naturligvis taget alle de forholdsregler som vi kan. Bemandingen er reduceret i butikkerne og tilpasset den mindre efterspørgsel og mindre antal kunder som der natuligt vil komme i denne periode,” fortæller Humacs administrerende direktør Michael Bech til MereMobil.dk.

Sådan påvirkes telebutikkerne af coronakrisen

Trods krisen holder Humac åbent i alle butikker og kører med normale åbningstider.

I Danmark har vi ingen officiel Apple Store, men i Malmø på den anden side af Øresundsbroen ligger den nærmeste. Her er butikken lukket ind til den 27. marts 2020. Det gælder også for Apple Store i alle andre lande med undtagelse af Kina hvor Apples butikker igen er åbnet.

Apple lukker alle butikker uden for Kina

Mere til historien

Techindustrien mærker i høj grad coronakrisen. Den første store event der blev aflyst, var Mobile World Congress. Siden har blandt andet Google, Facebook og Apple aflyst eller ændret deres events.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram