Nye tider i Humac – indfører fragtændring

0

Apple-forhandleren Humac omstiller sig til de nye tider, som følge af coronakrisen.

Ligesom teleselskaberne har ændret bemandingen i butikkerne, så er det også tilfældet hos den landsdækkende autoriserede Apple-forhandler, Humac.

Hos Humac mærkes også de nye tider som følge af corona-krisen. For at imødegå ændringerne, har Humac indført fri fragt på deres webshop.

OPDATERING: Humac har efterfølgende valgt at lukke alle butikker og sende 180 medarbejdere hjem

–  ”Vi har naturligvis taget alle de forholdsregler som vi kan. Bemandingen er reduceret i butikkerne og tilpasset den mindre efterspørgsel og mindre antal kunder som der natuligt vil komme i denne periode,” fortæller Humacs administrerende direktør Michael Bech til MereMobil.dk.

Sådan påvirkes telebutikkerne af coronakrisen

Trods krisen holder Humac åbent i alle butikker og kører med normale åbningstider.

I Danmark har vi ingen officiel Apple Store, men i Malmø på den anden side af Øresundsbroen ligger den nærmeste. Her er butikken lukket ind til den 27. marts 2020. Det gælder også for Apple Store i alle andre lande med undtagelse af Kina hvor Apples butikker igen er åbnet.

Apple lukker alle butikker uden for Kina

Mere til historien

Techindustrien mærker i høj grad coronakrisen. Den første store event der blev aflyst, var Mobile World Congress. Siden har blandt andet Google, Facebook og Apple aflyst eller ændret deres events.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer