Nye tider i Humac – indfører fragtændring

Apple-forhandleren Humac omstiller sig til de nye tider, som følge af coronakrisen.

Ligesom teleselskaberne har ændret bemandingen i butikkerne, så er det også tilfældet hos den landsdækkende autoriserede Apple-forhandler, Humac.

Hos Humac mærkes også de nye tider som følge af corona-krisen. For at imødegå ændringerne, har Humac indført fri fragt på deres webshop.

OPDATERING: Humac har efterfølgende valgt at lukke alle butikker og sende 180 medarbejdere hjem

–  ”Vi har naturligvis taget alle de forholdsregler som vi kan. Bemandingen er reduceret i butikkerne og tilpasset den mindre efterspørgsel og mindre antal kunder som der natuligt vil komme i denne periode,” fortæller Humacs administrerende direktør Michael Bech til MereMobil.dk.

Sådan påvirkes telebutikkerne af coronakrisen

Trods krisen holder Humac åbent i alle butikker og kører med normale åbningstider.

I Danmark har vi ingen officiel Apple Store, men i Malmø på den anden side af Øresundsbroen ligger den nærmeste. Her er butikken lukket ind til den 27. marts 2020. Det gælder også for Apple Store i alle andre lande med undtagelse af Kina hvor Apples butikker igen er åbnet.

Apple lukker alle butikker uden for Kina

Mere til historien

Techindustrien mærker i høj grad coronakrisen. Den første store event der blev aflyst, var Mobile World Congress. Siden har blandt andet Google, Facebook og Apple aflyst eller ændret deres events.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram