Sådan er de danske telebutikker påvirket af coronavirus

Telebutikkerne er påvirket grund af corona. Mindre bemanding, én-kunde-ad gangen strategi og mulighed for 'bortvisning' samt håndsprit er blandt midlerne

3's butik på Strøget, København
3's butik på Strøget, København (Foto: MereMobil.dk)

Der er snart ikke dem, som ikke er blevet påvirket af coronavirus og de retningslinjer, der gives fra myndighedernes side.

Det har nu gjort, at de danske telebutikker er påvirket. Ikke alene er bemandingen begrænset, der er også nogle butikker, hvor der kun lukkes én enkelt kunde ind ad gangen.

Herunder kan du få det overblik som vi har indsamlet fredag eftermiddag fra teleselskaberne i Danmark.

Google kæmper mod misinformation om coronavirus

Teleselskabet 3

3 er det teleselskab i Danmark, som har lavet de mest strikse regler.

De har valgt at nedsætte bemandingen, samt kun lukke én enkelt kunde ind ad gangen. Dette er for at mindske risikoen for smittespredning.

Medarbejderne gøres desuden opmærksom på, at de skal holde afstand – både til hinanden (medarbejdere og medarbejdere), men også til kunder. Desuden rengøres og afsprittes alle overflader flere gange dagligt end normalt.

Telselskabet 3 holder også kunder løbende opdateret på deres hjemmeside.

TDC / YouSee

TDC har valgt at arbejde efter de retningslinjer myndighederne har givet omkring coronavirus.

Det betyder, at der i YouSee og TDC Erhvervs fysiske butikker også vil være begrænset antal ansatte.

TDC: Forvent forringet service i den kommende tid

-”For at medvirke til at begrænse smittespredningen af COVID-19, følger TDC Group myndighedernes anbefalinger og tager alle nødvendige forholdsregler for at minimere smitterisici og samtidigt opretholde en stabil drift af virksomheden. Det betyder også, at vi har indført en række skærpede forholdsregler i vores YouSee-butikker. Vi har sendt så mange medarbejdere som muligt hjem. De kunder, der har behov for hjælp og produkter, har vi fokus på at servicere bedst muligt under forholdene. Der er derfor givet vejledning til alt forretningspersonale om, at der holdes afstand mellem personale og kunder, at vi ikke giver vores kunder hånden, når vi byder dem velkommen, og at alle medarbejdere bruger sprit, når de skal betjene kunder og håndtere og pakke deres udstyr. Der er desuden opsat sprit til kunderne, som vi opfordrer dem til at bruge,” udtaler Mai-Britt Noe fra YouSees presseafdeling til MereMobil.dk.

Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

Telenor

Telenors butikker vil fortsat holde åbent, men de følger også myndighedernes retningslinjer. Dette betyder, at der vil blive sprittet af og rengjort flere gange dagligt, samt at medarbejderne holder ekstra afstand i de kommende uger for at mindske risikoen for smittespredning.

Derudover vil det fortsat være muligt at handle på hjemmesiden, hvor også medarbejderne hjælper.

Telia

Ligesom de øvrige teleselskaber, så følger Telias butikker også retningslinjerne fra myndighederne. Hvilket inkluderer der vaskes hænder, spritte overflader af i butikkerne oftere end normalt, samt de ansatte holder afstand til folk.

Der er stor fokus på medarbejdernes sikkerhed og sundhed er i højsædet.

I denne tid er infrastrukturen også vigtig, hvilket tydelig ses på det stigende brug af data.

Medarbejderne i butikkerne er informeret og sat grundigt ind i regeringens vejledning, forklarer Telias pressechef, Mads Houe, til MereMobil.dk.

Corona-karantæne giver øget dataforbrug

De ansatte i butikkerne har desuden lov til at arbejde med handsker, hvis de ønsker dette, samt meddele kunder de må vente med at komme ind, hvis det vurderes, at der er for mange kunder i butikken.

Oplever de ansatte kunder som ser ud til at være ramt af sygdom eksempelvis virker sløje, hoster og nyser meget så må personalet godt bede disse forlade butikken, oplyser Mads Houe.

Derudover er nogle lanceringer, events og lignende påvirket af coronavirus.

Ikonisk relancering er stadig forsinket

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Se i øvrigt i vores guide, hvordan du bedst muligt rengør din smartphone.

Endelig! Pixel 7 til Danmark? Det tror vi!

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er på vej. I år kommer Danmark endelig på landkortet. Det tror vi på!

(mere…)
Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
YouSee sætter igen prisen op på TV

Igen! Igen! Igen! Priserne stiger hos YouSee på TV og bredbånd.

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
YouSee lukker app - sådan berører det dig

YouSee lukker voicemail-appen og sletter gemte beskeder. Her får du en guide til, hvordan du undgår at miste gemte beskeder.

(mere…)
3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram