Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

RYGTE: Forventningen var iPhone SE 2/iPhone 9 ville blive offentliggjort i slutningen af marts, men nu ser det ud til, at offentliggørelsen forsinkes.

Apple har endnu ikke udsendt invitationerne til en event, men rygterne har svirret om, at de ville afholde et arrangement i slutningen af marts, hvor iPhone SE 2 (eller iPhone 9) vil blive offentliggjort.

Men nu ser det ud til, at coronavirus kan stå i vejen for Apples afsløring af efterfølgeren til den populære iPhone SE fra 2016.

Der har været mange fabrikker, som har været nødsaget til at lukke i en periode i Kina på grund af udbruddet af coronavirus.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Apple er langt fra de eneste, som har fået ændret i deres planer for lancering. I februar blev Mobile World Congress 2020 aflyst og siden har også Facebook og Google aflyst deres udviklerkonferencer.

Motorola er også ramt, da det har betydet salgsstarten af deres foldbare smartphone Razr er blevet udskudt. Det er endnu uvist, hvornår Motorola vil afholde deres event, som var planlagt til afholdelse under Mobile World Congress.

Google aflyser Google I/O 2020

Apple har som sagt endnu ikke selv sendt invitationerne ud til eventen og ej heller bekræftet, at de endelig er på vej med en efterfølger til iPhone SE.

Men rygterne har svirret lige siden iPhone SE kom på markedet og blev en stor succes. Der er dog mange spekulationer på om Apple vil kalde efterfølgeren for iPhone SE 2, iPhone 9 eller noget så simpelt som ”the iPhone”. Det skriver Tomsguide.com.

Vidste du iøvrigt, at coronavirus og mange andre vira kan leve længe på din smartphone? Derfor er god håndhygiejne en god idé, men husk også at rengøre din smartphone.

Så længe kan coronavirus overleve på din mobil

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

I 2019 blev iPhone Xr den mest solgte smartphone på verdensplan, hvis man skal tro tal fra analysefirmaet Omdia.

Læs også:
Smartphone-salget falder markant – corona rammer hårdt

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram