Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

RYGTE: Forventningen var iPhone SE 2/iPhone 9 ville blive offentliggjort i slutningen af marts, men nu ser det ud til, at offentliggørelsen forsinkes.

Apple har endnu ikke udsendt invitationerne til en event, men rygterne har svirret om, at de ville afholde et arrangement i slutningen af marts, hvor iPhone SE 2 (eller iPhone 9) vil blive offentliggjort.

Men nu ser det ud til, at coronavirus kan stå i vejen for Apples afsløring af efterfølgeren til den populære iPhone SE fra 2016.

Der har været mange fabrikker, som har været nødsaget til at lukke i en periode i Kina på grund af udbruddet af coronavirus.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Apple er langt fra de eneste, som har fået ændret i deres planer for lancering. I februar blev Mobile World Congress 2020 aflyst og siden har også Facebook og Google aflyst deres udviklerkonferencer.

Motorola er også ramt, da det har betydet salgsstarten af deres foldbare smartphone Razr er blevet udskudt. Det er endnu uvist, hvornår Motorola vil afholde deres event, som var planlagt til afholdelse under Mobile World Congress.

Google aflyser Google I/O 2020

Apple har som sagt endnu ikke selv sendt invitationerne ud til eventen og ej heller bekræftet, at de endelig er på vej med en efterfølger til iPhone SE.

Men rygterne har svirret lige siden iPhone SE kom på markedet og blev en stor succes. Der er dog mange spekulationer på om Apple vil kalde efterfølgeren for iPhone SE 2, iPhone 9 eller noget så simpelt som ”the iPhone”. Det skriver Tomsguide.com.

Vidste du iøvrigt, at coronavirus og mange andre vira kan leve længe på din smartphone? Derfor er god håndhygiejne en god idé, men husk også at rengøre din smartphone.

Så længe kan coronavirus overleve på din mobil

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I 2019 blev iPhone Xr den mest solgte smartphone på verdensplan, hvis man skal tro tal fra analysefirmaet Omdia.

Læs også:
Smartphone-salget falder markant – corona rammer hårdt

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram