Coronavirus har ramt iPhone SE 2 lancering

0

RYGTE: Forventningen var iPhone SE 2/iPhone 9 ville blive offentliggjort i slutningen af marts, men nu ser det ud til, at offentliggørelsen forsinkes.

Apple har endnu ikke udsendt invitationerne til en event, men rygterne har svirret om, at de ville afholde et arrangement i slutningen af marts, hvor iPhone SE 2 (eller iPhone 9) vil blive offentliggjort.

Men nu ser det ud til, at coronavirus kan stå i vejen for Apples afsløring af efterfølgeren til den populære iPhone SE fra 2016.

Der har været mange fabrikker, som har været nødsaget til at lukke i en periode i Kina på grund af udbruddet af coronavirus.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Apple er langt fra de eneste, som har fået ændret i deres planer for lancering. I februar blev Mobile World Congress 2020 aflyst og siden har også Facebook og Google aflyst deres udviklerkonferencer.

Motorola er også ramt, da det har betydet salgsstarten af deres foldbare smartphone Razr er blevet udskudt. Det er endnu uvist, hvornår Motorola vil afholde deres event, som var planlagt til afholdelse under Mobile World Congress.

Google aflyser Google I/O 2020

Apple har som sagt endnu ikke selv sendt invitationerne ud til eventen og ej heller bekræftet, at de endelig er på vej med en efterfølger til iPhone SE.

Men rygterne har svirret lige siden iPhone SE kom på markedet og blev en stor succes. Der er dog mange spekulationer på om Apple vil kalde efterfølgeren for iPhone SE 2, iPhone 9 eller noget så simpelt som ”the iPhone”. Det skriver Tomsguide.com.

Vidste du iøvrigt, at coronavirus og mange andre vira kan leve længe på din smartphone? Derfor er god håndhygiejne en god idé, men husk også at rengøre din smartphone.

Så længe kan coronavirus overleve på din mobil

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I 2019 blev iPhone Xr den mest solgte smartphone på verdensplan, hvis man skal tro tal fra analysefirmaet Omdia.

Læs også:
Smartphone-salget falder markant – corona rammer hårdt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer