Google aflyser Google I/O 2020

0

Googles årlige udviklerkonference, Google I/O, hvor de giver en smagsprøve på de kommende Android- og Google nyheder, er aflyst i år.

Google I/O 2020 afholdes fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.
Google I/O 2020 afholdes fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.

Coronavirus aflyste Mobile World Congress 2020 i februar. MWC er verdens største mobilkonference og stedet, hvor mange af forårets topmodeller ofte afsløres.

Coronavirus er endnu engang skyld i, at en stor event i mobilbranchen aflyses.

Google har netop meddelt, at de aflyser dette års Google I/O på grund af coronavirus udbruddet.

Her er 2020-nyhederne på Google Assistant

Google er ude i god tid, da Google I/O først skulle afholdes i dagene 12 til 14 maj i år. Men de vil altså ikke tage nogle chancer og vælger derfor allerede nu, at aflyse dette års Google I/O.

-“Due to concerns around the coronavirus (COVID-19), and in accordance with health guidance from the CDC, WHO, and other health authorities, we have decided to cancel the physical Google I/O event at Shoreline Amphitheatre,” lyder den officielle udmelding fra en talsperson fra Google i et statement til The Verge.

Normalt benytter Google deres udviklerkonference til at afsløre nogle af de kommende ting, som kan forventes på Android-platformen. Google har også tradition for at præsentere ny hardware.

Dette spurgte danskerne Google om i 2019

Google er ikke det første store techfirma, som aflyser deres udvikler-event. Facebook har også aflyst deres F8-event i sidste uge. Derfor er det spændende om det også kommer til at påvirke Apples årlige WWDC-konference. Apple har endnu ikke meldt datoerne ud for 2020, men traditionen tro ventes WWDC afholdt i anden uge af juni.

Mon Facebook og Google lytter med?

Google kommer selvfølgelig med deres nyheder på en anden måde. Ligesom også udviklerne kan følge med på Google I/O’s hjemmeside, som vil blive opdateret løbende.

Mere til historien

Har man købt billet til Google I/O 2020, så vil denne blive refundereret og man vil automatisk blive tilbudt at købe en billet til Google I/O 2021.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer