Google aflyser Google I/O 2020

Googles årlige udviklerkonference, Google I/O, hvor de giver en smagsprøve på de kommende Android- og Google nyheder, er aflyst i år.

Google I/O 2020 afholdes fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.
Google I/O 2020 afholdes fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.

Coronavirus aflyste Mobile World Congress 2020 i februar. MWC er verdens største mobilkonference og stedet, hvor mange af forårets topmodeller ofte afsløres.

Coronavirus er endnu engang skyld i, at en stor event i mobilbranchen aflyses.

Google har netop meddelt, at de aflyser dette års Google I/O på grund af coronavirus udbruddet.

Her er 2020-nyhederne på Google Assistant

Google er ude i god tid, da Google I/O først skulle afholdes i dagene 12 til 14 maj i år. Men de vil altså ikke tage nogle chancer og vælger derfor allerede nu, at aflyse dette års Google I/O.

-“Due to concerns around the coronavirus (COVID-19), and in accordance with health guidance from the CDC, WHO, and other health authorities, we have decided to cancel the physical Google I/O event at Shoreline Amphitheatre,” lyder den officielle udmelding fra en talsperson fra Google i et statement til The Verge.

Normalt benytter Google deres udviklerkonference til at afsløre nogle af de kommende ting, som kan forventes på Android-platformen. Google har også tradition for at præsentere ny hardware.

Dette spurgte danskerne Google om i 2019

Google er ikke det første store techfirma, som aflyser deres udvikler-event. Facebook har også aflyst deres F8-event i sidste uge. Derfor er det spændende om det også kommer til at påvirke Apples årlige WWDC-konference. Apple har endnu ikke meldt datoerne ud for 2020, men traditionen tro ventes WWDC afholdt i anden uge af juni.

Mon Facebook og Google lytter med?

Google kommer selvfølgelig med deres nyheder på en anden måde. Ligesom også udviklerne kan følge med på Google I/O's hjemmeside, som vil blive opdateret løbende.

Mere til historien

Har man købt billet til Google I/O 2020, så vil denne blive refundereret og man vil automatisk blive tilbudt at købe en billet til Google I/O 2021.

Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Får Chromebooks tilbage

Eleverne i Helsingør Kommune får nu deres Chromebooks tilbage i taskerne.

(mere…)
Google Maps klar med brændstofbesparende ruter

En ny undersøgelse viser, at to ud af tre danskere gerne kører en omvej, hvis det betyder, at de kan spare på brændstoffet. Det kan Google Maps nu hjælpe med.

(mere…)
Google klar med nye Pixel-telefoner i oktober

Google har sendt invitationerne ud til deres kommende ”Made by Google”-event. Her lanceres nye Pixel-telefoner.

(mere…)
Google går til erkendelse om Google TV

Google er begyndt at rulle optimeringer af Google TV ud. Det skal forbedre brugeroplevelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram