Dette spurgte danskerne Google om i 2019

Aula og Folketingsvalget var noget af det, som fyldte hos danskerne i 2019. Se listerne over, hvad vi danskere googlede mest i 2019.

Google afslører hvert år inden jul, hvad danskerne har spurgt Google mest om i det forgangne år.

Google laver opgørelser over de ”mest trendende søgninger i 2019”, ”mest trendende danskere 2019”, ”underholdning 2019”, ”mest trendende spørgsmål 2019”, ”mest trendende steder i 2019” og ”bedste… 2019”.

Ved at se på listerne kan vi få en afspejling af året, samt hvilke personer og begivenheder, der har haft danskernes interesse.

Debatten om det nye skoleintranet Aula, samt folketingsvalget i sommer har klart været noget, som interesserede mange danskere. Aula er på førstepladsen over de ”mest trendende søgninger i 2019”. Hvor det også interesserede danskerne at læse om nogle af de personligheder, som vi mistede i 2019.

Luke Perry, Ole Stephensen og Master Fatman har alle tre fundet vej til listen. Både Master Fatman og Ole Stephensen fandt også vej til listen ”mest trendende danskere i 2019”.

PODCAST: Sådan lærte Google Assistant at tale dansk

Rasmus Paludan skilte for alvor vandende i valgkampen til folketingsvalget og han har også fundet vej på listen både ved ”mest trendende søgninger i 2019” og ”mest trendende danskere i 2019”.

Folketingsvalget og EU-valget ses på listen over de ”mest trendende spørgsmål i 2019”. Førstepladsen indtages af spørgesmålet ”Hvad skal jeg stemme på?”, mens ”Hvad skal jeg stemme til EU?”, ”Hvem kommer i Folketinget” og ”Hvem skal jeg stemme på til EU-valget?” også var at finde på top-10 listen over ”mest trendende spørgsmål i 2019”.

De mest trendende søgninger på Google i 2019 (Kilde: Google)
De mest trendende søgninger på Google i 2019 (Kilde: Google)

I 2019 var der også fokus på minimumsnormeringer i de danske daginstitutioner, hvilket der kom flere TV-udsendelser ud af også. Ind på femtepladsen over ”mest trendende spørgsmål 2019” var spørgsmålet ”Hvem passer vores børn?”.

Nu hjælper Google dig med at læse godnathistorie for ungerne

Google: Year in search

Du kan se flere lister fra Google her.

Mere til historien

Kan du ikke huske, hvad der optog danskerne i 2018? Så kan du se tilbage på, hvad vi spurgte Google om i sidste år her.

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Google Bard skifter navn til Gemini

Google lancerede sidste år chatbotten Bard, men siden da er meget sket og et nyt navn er en realitet – nu hedder AI-satsningen Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram