Dette spurgte danskerne Google om i 2019

Aula og Folketingsvalget var noget af det, som fyldte hos danskerne i 2019. Se listerne over, hvad vi danskere googlede mest i 2019.

Google afslører hvert år inden jul, hvad danskerne har spurgt Google mest om i det forgangne år.

Google laver opgørelser over de ”mest trendende søgninger i 2019”, ”mest trendende danskere 2019”, ”underholdning 2019”, ”mest trendende spørgsmål 2019”, ”mest trendende steder i 2019” og ”bedste… 2019”.

Ved at se på listerne kan vi få en afspejling af året, samt hvilke personer og begivenheder, der har haft danskernes interesse.

Debatten om det nye skoleintranet Aula, samt folketingsvalget i sommer har klart været noget, som interesserede mange danskere. Aula er på førstepladsen over de ”mest trendende søgninger i 2019”. Hvor det også interesserede danskerne at læse om nogle af de personligheder, som vi mistede i 2019.

Luke Perry, Ole Stephensen og Master Fatman har alle tre fundet vej til listen. Både Master Fatman og Ole Stephensen fandt også vej til listen ”mest trendende danskere i 2019”.

PODCAST: Sådan lærte Google Assistant at tale dansk

Rasmus Paludan skilte for alvor vandende i valgkampen til folketingsvalget og han har også fundet vej på listen både ved ”mest trendende søgninger i 2019” og ”mest trendende danskere i 2019”.

Folketingsvalget og EU-valget ses på listen over de ”mest trendende spørgsmål i 2019”. Førstepladsen indtages af spørgesmålet ”Hvad skal jeg stemme på?”, mens ”Hvad skal jeg stemme til EU?”, ”Hvem kommer i Folketinget” og ”Hvem skal jeg stemme på til EU-valget?” også var at finde på top-10 listen over ”mest trendende spørgsmål i 2019”.

De mest trendende søgninger på Google i 2019 (Kilde: Google)
De mest trendende søgninger på Google i 2019 (Kilde: Google)

I 2019 var der også fokus på minimumsnormeringer i de danske daginstitutioner, hvilket der kom flere TV-udsendelser ud af også. Ind på femtepladsen over ”mest trendende spørgsmål 2019” var spørgsmålet ”Hvem passer vores børn?”.

Nu hjælper Google dig med at læse godnathistorie for ungerne

Google: Year in search

Du kan se flere lister fra Google her.

Mere til historien

Kan du ikke huske, hvad der optog danskerne i 2018? Så kan du se tilbage på, hvad vi spurgte Google om i sidste år her.

Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Google lancerer Chromecast med fjernbetjening i Danmark

Chromecast med Google TV og fjernbetjening sælges i Danmark, men også snart officielt fra Googles egen butik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram