Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

Mobile World Congress 2018 (Foto: Mobile World Congress Facebook)
Mobile World Congress 2018 (Foto: Mobile World Congress Facebook)

Onsdag den 12. februar 2020 blev det officielt, at GSMA aflyse dette års Mobile World Congress 2020. Grunden til at dette er Coronavirus (nu Covid19), der i ugerne op til havde fået flere producenter til at trække sig.

OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

Mobile World Congress er stedet, hvor flere producenter præsenterer deres produkter og forårskollektioner. Mens andre, som eksempelvis Samsung, afholder særskilte events.

MWC 2020 var stedet hvor produkter fra Motorola, HMD Global (Nokia), Sony, LG, Xiaomi, Huawei og mange andre ville have været offentliggjort.

Men nu hvor hele konferencen er aflyst så skal de forskellige selskaber finde en ny måde og (for de fleste) et nyt tidspunkt samt sted at offentliggøre deres nyeste produkter.

Sony valgte selv at melde fra til dette års konference inden GSMA helt aflyste eventen. Sony var også hurtige til at meddele, at de i stedet for at holde arrangement ved MWC ville livestreame på deres egen YouTube-kanal på samme tidspunkt, som de ellers havde inviteret til event.

Mobile World Congress (MWC) – hvad er det?

Det ser i mellemtiden ud til, at nogle af producenterne har et større logistisk arbejde med at finde ny dato, sted osv. for en event. Måske nogle også produktionsmæssigt er ramt af de problemer, som coronavirus har forårsaget, da flere fabrikker har været lukket ned i en længere periode.

Vi vil holde jer opdateret på, hvornår og hvad de forskellige producenter lancerer med produkter, der er aktuelle for det danske marked.

Mere til historien

Meldingen er klar fra GSMA, at Mobile World Congress 2021 vil være tilbage, som vi kender det. MWC er mere end lanceringer af nye produkter. Det er også en messe, hvor der fremvises en række interessante produkter fra små til store virksomheder. Du kan læse lidt flere fakta om Mobile World Congress.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram