Google har offentliggjort datoerne for Google I/O 2020

0

Datoerne for den store årlige udviklerkonference Google I/O er offentliggjort. Se hvornår konferencen afholdes i år.

Google I/O 2020 afholdes fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.
Google I/O 2020 afholdes fra tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.

Google har netop offentliggjort datoerne for, hvornår de afholder den store årlige udviklerkonference Google I/O i 2020. Konferencen finder sted i dagene tirsdag den 12. maj til og med torsdag den 14. maj 2020.

Google lancerer Pixel 3a-serien

Konferencen afholdes i Googles hovedkvarter, som ligger i Montain View, Californien.

Det er Sundar Pichai, som har afsløret datoerne for dette års konference i et tweet.

Det ventes også, at der i år vil være forskellige hardware og software offentliggørelser på Google I/O. Sidste år annoncerede Google Pixel 3s og Pixel 3a XL og det forventes, at de i år afslører Pixel 4a. Præcis som tidligere forventer vi dog ikke, at Pixel-telefonerne vil blive lanceret officielt i Danmark. Der er i hvert fald ikke noget, som tyder på at dette vil ske i år.

Mon Facebook og Google lytter med?

Der er desuden også en mulighed for, at Google måske vil frigive en Android 11 beta til Google I/O. Sidste år blev den første til Android 10 frigivet i marts, mens der til Google I/O 2019 blev frigivet den tredje betaversion. En gentagelse er bestemt muligt.

Mere til historien

Det er ikke bekræftet, men måske byder Google I/O også på mere Nest-hardware.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer