Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Coronavirus påvirker i høj grad techindustrien. Apple oplyser , at deres produktion er ramt og de opgiver at nå salgsmålet for igangværende kvartal.

Coronavirus påvirker ikke kun mobilbranchen, men mange ting generelt på verdensplan. Kigger vi isoleret på mobilbranchen, så påvirkes alt fra salgstal til produktion. Desuden blev Mobile World Congress 2020 aflyst på grund af smitterisiko.

OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

Vi har tidligere skrevet, at coronavirus kunne halvere salget af smartphones på det kinesiske marked. Nu er Apple ude med en melding om, at coronavirus har påvirket deres produktion og salg.

Under udbruddet af coronavirus har Apple haft lukket deres 42 butikker på det kinesiske marked.

Apple oplyser nu, at de ikke længere tror det er muligt at indfri deres forventninger til omsætningen i det igangværende kvartal. Apple havde et mål om at sælge for 63 til 67 milliarder dollars. De sætter dog ikke tal på, hvad de nedjusterer forventningen i omsætningen til.

-”Arbejdet begynder at blive genoptaget rundt om i landet, men vi oplever en langsommere tilbagevenden til normale betingelser, end vi havde forudset,” lyder det fra Apple, ifølge Cnet.com.

Produktionen er ikke på fuld styrke

Apple får deres smartphone samlet i Kina og det er altså hele det kinesiske marked, som er påvirket og ikke kun i Hubei-provinsen. Derfor vil det også påvirke indtægterne på verdensplan, da forsyningerne kan være begrænsede.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Apple oplyser, at efterspørgslen ellers har været helt efter bogen.

-”Uden for Kina har kundeefterspørgslen på tværs af vore produkter været stærk og på linje med vore forventninger,” lyder meldingen fra Apple.

Mere til historien

Coronavirus var som tidligere nævnt også skyld i, at GSMA valgte at aflyse dette års Mobile World Congress, som ellers ville finde sted i næste uge. Mange af de producenter, som havde inviteret til events er netop nu i gang med, at finde nye steder og datoer for deres lanceringer.

Læs også:
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram