Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

1

Coronavirus påvirker i høj grad techindustrien. Apple oplyser , at deres produktion er ramt og de opgiver at nå salgsmålet for igangværende kvartal.

Coronavirus påvirker ikke kun mobilbranchen, men mange ting generelt på verdensplan. Kigger vi isoleret på mobilbranchen, så påvirkes alt fra salgstal til produktion. Desuden blev Mobile World Congress 2020 aflyst på grund af smitterisiko.

OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

Vi har tidligere skrevet, at coronavirus kunne halvere salget af smartphones på det kinesiske marked. Nu er Apple ude med en melding om, at coronavirus har påvirket deres produktion og salg.

Under udbruddet af coronavirus har Apple haft lukket deres 42 butikker på det kinesiske marked.

Apple oplyser nu, at de ikke længere tror det er muligt at indfri deres forventninger til omsætningen i det igangværende kvartal. Apple havde et mål om at sælge for 63 til 67 milliarder dollars. De sætter dog ikke tal på, hvad de nedjusterer forventningen i omsætningen til.

-”Arbejdet begynder at blive genoptaget rundt om i landet, men vi oplever en langsommere tilbagevenden til normale betingelser, end vi havde forudset,” lyder det fra Apple, ifølge Cnet.com.

Produktionen er ikke på fuld styrke

Apple får deres smartphone samlet i Kina og det er altså hele det kinesiske marked, som er påvirket og ikke kun i Hubei-provinsen. Derfor vil det også påvirke indtægterne på verdensplan, da forsyningerne kan være begrænsede.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Apple oplyser, at efterspørgslen ellers har været helt efter bogen.

-”Uden for Kina har kundeefterspørgslen på tværs af vore produkter været stærk og på linje med vore forventninger,” lyder meldingen fra Apple.

Mere til historien

Coronavirus var som tidligere nævnt også skyld i, at GSMA valgte at aflyse dette års Mobile World Congress, som ellers ville finde sted i næste uge. Mange af de producenter, som havde inviteret til events er netop nu i gang med, at finde nye steder og datoer for deres lanceringer.

Læs også:
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer