Apple lukker alle butikker uden for Kina

Apple Store, de fysiske Apple-butikker rundt om i verden, lukkes som følge af corona-krisen, oplyser Apple.

Som følge af corona / covid-19 krisen lukker Apple alle sine officielle butikker uden for Kina. Det skriver Tim Cook, CEO hos Apple, i et åbent brev.

Apple Store butikkerne i New York, Storbritannien, Tyskland samt Malmö og i resten af verden lukkes indtil den 27. marts 2020, skriver Apple.

Den mest effektive måde at minimere risikoen for at coronavirus spreder sig er ved at reducere befolkningstætheden og sørge for at holde afstand til andre mennesker vi møder. Derfor lukker Apple butikkerne, lyder det fra Tim Cook.

Apple har genåbnet deres butikker i Kina efter en længere periode, hvor også de har været lukket ned. Onlinedelen af Apple Store er fortsat åben.

Telebutikkerne i Danmark er også udfordret. Her kan du læse hvordan coronavirus påvirker danske telebutikker.

De fastansatte medarbejdere i Apples butikker vil fortsat modtage løn. Apple har desuden udvidet sine orlovspolitikker for at imødekomme de ansatte i forhold til personlige eller familiemæssige omstændinger som følge af covid-19. Det gælder også ved pleje af syge familiemedlemmer, tvungen karantæne eller udfordringer med børnepasning.

Som følge af den globale krise har Apple annonceret en ændring af WWDC-eventen. I år bliver der tale om en onlineversion af WWDC og ikke en event med 6.000 deltagere.

I rigtigt lang tid har der været rygter om en kommende iPhone SE 2, også kendt som iPhone 9. Ifølge rygterne er lancering af iPhone 9 udskudt på ubestemt tid.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple Pay har godt fat i iPhone-ejerne. Apples næste skridt er blandt andet at lægge vores pas ind i deres wallet.

Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram