Apple lukker alle butikker uden for Kina

1

Apple Store, de fysiske Apple-butikker rundt om i verden, lukkes som følge af corona-krisen, oplyser Apple.

Som følge af corona / covid-19 krisen lukker Apple alle sine officielle butikker uden for Kina. Det skriver Tim Cook, CEO hos Apple, i et åbent brev.

Apple Store butikkerne i New York, Storbritannien, Tyskland samt Malmö og i resten af verden lukkes indtil den 27. marts 2020, skriver Apple.

Den mest effektive måde at minimere risikoen for at coronavirus spreder sig er ved at reducere befolkningstætheden og sørge for at holde afstand til andre mennesker vi møder. Derfor lukker Apple butikkerne, lyder det fra Tim Cook.

Apple har genåbnet deres butikker i Kina efter en længere periode, hvor også de har været lukket ned. Onlinedelen af Apple Store er fortsat åben.

Telebutikkerne i Danmark er også udfordret. Her kan du læse hvordan coronavirus påvirker danske telebutikker.

De fastansatte medarbejdere i Apples butikker vil fortsat modtage løn. Apple har desuden udvidet sine orlovspolitikker for at imødekomme de ansatte i forhold til personlige eller familiemæssige omstændinger som følge af covid-19. Det gælder også ved pleje af syge familiemedlemmer, tvungen karantæne eller udfordringer med børnepasning.

Som følge af den globale krise har Apple annonceret en ændring af WWDC-eventen. I år bliver der tale om en onlineversion af WWDC og ikke en event med 6.000 deltagere.

I rigtigt lang tid har der været rygter om en kommende iPhone SE 2, også kendt som iPhone 9. Ifølge rygterne er lancering af iPhone 9 udskudt på ubestemt tid.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple Pay har godt fat i iPhone-ejerne. Apples næste skridt er blandt andet at lægge vores pas ind i deres wallet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer