Apple lukker alle butikker uden for Kina

Apple Store, de fysiske Apple-butikker rundt om i verden, lukkes som følge af corona-krisen, oplyser Apple.

Som følge af corona / covid-19 krisen lukker Apple alle sine officielle butikker uden for Kina. Det skriver Tim Cook, CEO hos Apple, i et åbent brev.

Apple Store butikkerne i New York, Storbritannien, Tyskland samt Malmö og i resten af verden lukkes indtil den 27. marts 2020, skriver Apple.

Den mest effektive måde at minimere risikoen for at coronavirus spreder sig er ved at reducere befolkningstætheden og sørge for at holde afstand til andre mennesker vi møder. Derfor lukker Apple butikkerne, lyder det fra Tim Cook.

Apple har genåbnet deres butikker i Kina efter en længere periode, hvor også de har været lukket ned. Onlinedelen af Apple Store er fortsat åben.

Telebutikkerne i Danmark er også udfordret. Her kan du læse hvordan coronavirus påvirker danske telebutikker.

De fastansatte medarbejdere i Apples butikker vil fortsat modtage løn. Apple har desuden udvidet sine orlovspolitikker for at imødekomme de ansatte i forhold til personlige eller familiemæssige omstændinger som følge af covid-19. Det gælder også ved pleje af syge familiemedlemmer, tvungen karantæne eller udfordringer med børnepasning.

Som følge af den globale krise har Apple annonceret en ændring af WWDC-eventen. I år bliver der tale om en onlineversion af WWDC og ikke en event med 6.000 deltagere.

I rigtigt lang tid har der været rygter om en kommende iPhone SE 2, også kendt som iPhone 9. Ifølge rygterne er lancering af iPhone 9 udskudt på ubestemt tid.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple Pay har godt fat i iPhone-ejerne. Apples næste skridt er blandt andet at lægge vores pas ind i deres wallet.

Ny opdatering til iPhone retter problem med overophedning

En fejl der fik iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max til at blive rigtig varm, er angiveligt løst.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram