MacBook Air er klar i en 2020-version – alt om den her

Ny MacBook Air er klar. Den har dobbelt så hurtig ydeevne, Magic Keyboard og med stor lagerplads. Læs alt om MacBook Air 2020 her.

MacBook Air 2020 (Foto: Apple)
MacBook Air 2020 (Foto: Apple)

Apple har annonceret en ny og opdateret version af MacBook Air. Dermed er en ny version af verdens mest populære bærbare computer klar. Den nye version kommer med Magic Keyboard, hurtigere ydeevne, dobbelt op på lagerplads og en lavere pris.

Magic Keyboard så vi første gang på MacBook Pro 16 tommer. Her har Apple forsøgt at forbedre skriveoplevelsen samt ændret måden piletasterne er arrangeret på. Den foregående MacBook Air benyttede tredje generation af Butterfly-keyboard. På den nye udgave er tastaturet således en stor opgradering.

For under 9.000 kroner – og endnu mindre hvis du får studierabat – kan du få den nye MacBook Air.

Apple vurderer alle ”coronavirus-apps” ekstra kritisk

Den nye MacBook Air leverer dobbelt så hurtig CPU-ydeevne og hele 80 procent hurtigere grafisk ydeevne, skriver Apple. Dermed kan den blandt andet klare grafiktunge spil bedre end tidligere.

-”Med de nyeste Intel Core-processorer (10. generation) op til 1,2 GHz quad-core Core i7 med Turbo Boost-hastigheder op til 3,8 GHz leverer MacBook Air op til dobbelt så hurtig ydeevne sammenlignet med den forrige generation. Og med Intel Iris Plus Graphics yder MacBook Air nu op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne, så grafikkrævende aktiviteter som spil og videoredigering går hurtigere end nogensinde,” sådan skriver Apple i pressemeddelelsen om den nye MacBook Air.

Apple vil afholde WWDC 2020-eventen

Pris og specifikationer

MacBook Air 2020 (Foto: Apple)
MacBook Air 2020 (Foto: Apple)

Den mindste konfiguration af MacBook Air kommer med 256 GB lagerplads og 13,3 tommer Retina-skærm, men der er mulighed for at få helt op til 2 TB SSD drev. Der er Touch ID, som kan bruges til at logge ind med samt godkende ”onlinekøb”.

Det er første gang, at MacBook Air kommer med quad-core processorer. Det gør den nu er endnu hurtigere end tidligere til alt fra redigering af video, til spil og diverse arbejdsopgaver. Styresystemet er i øvrigt macOS Catalina.

Det er desuden første gnag, at en MacBook Air understøtter en ekstern skærm op til 6K.

MacBook Air fortsætter med et kileformet unibody-design lavet af 100 procent genanvendt aluminium, og den fås i de tre forskellige farver guld, sølv og space grey.

MacBook Air 2020 (Foto: Apple)
MacBook Air 2020 (Foto: Apple)

Den nye MacBook Air kan købes fra næste uge af (uge 13). Den billigste konfiguration koster 8.999 kroner, mens den dyreste koster 11.699 kroner.

Apple lukker alle butikker uden for Kina

I en begrænset periode kan kunder, som køber en ny MacBook Air, få et års gratis abonnement på Apple TV+ i Apple TV-appen.

Læs også min test af MacBook Air 2018.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apples nye MacBook Air indeholder også Apple T2 Security-chippen, som er Apples egen specialdesignede, der tjekker softwaren som indlæses under opstartsprocessen ikke er manipuleret. Desuden leverer T2 datakryptering af alt det, som gemmes på harddisken.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Fik du set den nye M3 MacBook Pro og iMac?

VIDEO: Her er mine første indtryk af M3 MacBook Pro og den nye 24” iMac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram