MacBook Air er klar i en 2020-version – alt om den her

Ny MacBook Air er klar. Den har dobbelt så hurtig ydeevne, Magic Keyboard og med stor lagerplads. Læs alt om MacBook Air 2020 her.

MacBook Air 2020 (Foto: Apple)
MacBook Air 2020 (Foto: Apple)

Apple har annonceret en ny og opdateret version af MacBook Air. Dermed er en ny version af verdens mest populære bærbare computer klar. Den nye version kommer med Magic Keyboard, hurtigere ydeevne, dobbelt op på lagerplads og en lavere pris.

Magic Keyboard så vi første gang på MacBook Pro 16 tommer. Her har Apple forsøgt at forbedre skriveoplevelsen samt ændret måden piletasterne er arrangeret på. Den foregående MacBook Air benyttede tredje generation af Butterfly-keyboard. På den nye udgave er tastaturet således en stor opgradering.

For under 9.000 kroner - og endnu mindre hvis du får studierabat – kan du få den nye MacBook Air.

Apple vurderer alle ”coronavirus-apps” ekstra kritisk

Den nye MacBook Air leverer dobbelt så hurtig CPU-ydeevne og hele 80 procent hurtigere grafisk ydeevne, skriver Apple. Dermed kan den blandt andet klare grafiktunge spil bedre end tidligere.

-”Med de nyeste Intel Core-processorer (10. generation) op til 1,2 GHz quad-core Core i7 med Turbo Boost-hastigheder op til 3,8 GHz leverer MacBook Air op til dobbelt så hurtig ydeevne sammenlignet med den forrige generation. Og med Intel Iris Plus Graphics yder MacBook Air nu op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne, så grafikkrævende aktiviteter som spil og videoredigering går hurtigere end nogensinde,” sådan skriver Apple i pressemeddelelsen om den nye MacBook Air.

Apple vil afholde WWDC 2020-eventen

Pris og specifikationer

MacBook Air 2020 (Foto: Apple)
MacBook Air 2020 (Foto: Apple)

Den mindste konfiguration af MacBook Air kommer med 256 GB lagerplads og 13,3 tommer Retina-skærm, men der er mulighed for at få helt op til 2 TB SSD drev. Der er Touch ID, som kan bruges til at logge ind med samt godkende ”onlinekøb”.

Det er første gang, at MacBook Air kommer med quad-core processorer. Det gør den nu er endnu hurtigere end tidligere til alt fra redigering af video, til spil og diverse arbejdsopgaver. Styresystemet er i øvrigt macOS Catalina.

Det er desuden første gnag, at en MacBook Air understøtter en ekstern skærm op til 6K.

MacBook Air fortsætter med et kileformet unibody-design lavet af 100 procent genanvendt aluminium, og den fås i de tre forskellige farver guld, sølv og space grey.

MacBook Air 2020 (Foto: Apple)
MacBook Air 2020 (Foto: Apple)

Den nye MacBook Air kan købes fra næste uge af (uge 13). Den billigste konfiguration koster 8.999 kroner, mens den dyreste koster 11.699 kroner.

Apple lukker alle butikker uden for Kina

I en begrænset periode kan kunder, som køber en ny MacBook Air, få et års gratis abonnement på Apple TV+ i Apple TV-appen.

Læs også min test af MacBook Air 2018.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apples nye MacBook Air indeholder også Apple T2 Security-chippen, som er Apples egen specialdesignede, der tjekker softwaren som indlæses under opstartsprocessen ikke er manipuleret. Desuden leverer T2 datakryptering af alt det, som gemmes på harddisken.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram