Apple vurderer alle ”coronavirus-apps” ekstra kritisk

For at sikre valid info om coronavirus, så har Apple valgt, at de vil vurdere alle apps, som er relateret til coronavius i App Store, ekstra kritisk.

Mange ting handler i disse dage om coronavirus på den ene eller anden måde og det er svært at undgå i nyhedsstrømmen. Personligt ville vi på MereMobil.dk også hellere skrive om nye telefoner, men coronavirus påvirker alt i samfundet netop nu.

Google lover nationalt corona-site i USA

Der uploades også apps i Apples App Store, som skal være for at holde borgere rundt i verden opdaterede og informeret om coronavirus. Desærre er der ondsindede apps i mellem.

Derfor har Apple set sig nødsaget til at tjekke alle apps ud, der har noget med coronavirus at gøre, og evaluere disse yderligere. Det skriver MacRumors.com.

Planen er, at der kun skal godkendes apps fra valide og anerkendte kilder. Apple ønsker korrekt information omkring covid-19 og har derfor besluttet kun at tillade apps med covid-19-relateret indhold fra myndigheder, sundheds-NGO’er og visse virksomheder med et troværdigt dokumenteret sundhedsfokus.

Myndigheder og NGO’er vil kunne få deres gratis apps godkendt hurtigt og uden gebyr, oplyser Apple.

Dog skal man som bruger af apps, nyheder og andet i denne tid huske, at være yderst kildekritisk. Særlige med nyheder, som breder sig på de sociale medier uden kildeangivelse.

Coronavirus: Denne app kan lette din hverdag

Udviklerne af apps om coronavirus skal også ”mærke” deres apps ”Time-Sensitive Event”.

Apple udelukker desuden spil og underholdnings apps med covid-19-tema fra deres App Store.

Corona-karantæne giver øget dataforbrug

Coronavirus har gjort, at danskerne brugte meget mere data end normalt, da statsminister Mette Frederiksen (S) lukkede det Danmark ned onsdag aften (red. 11. marts 2020).

Google er også gået til kamp mod falske nyheder om coronavirus.

Mere til historien

Også de danske telebutikker er påvirket af denne coronavirus, hvilket har betydet de alle har en masse restriktioner, som skal overholdes. De fleste overholder dem fra myndighederne, mens teleselskabet 3 har strammet endnu mere op.

Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram