iPhone SE ligner atter en kæmpesucces

Det har den seneste uge været muligt at forudbestille iPhone SE. Trods coronakrisen kommer godt fra start, lyder det fra danske forhandlere.

iPhone SE
iPhone SE (Foto: MereMobil.dk)

Mobilmarkedet har også mærket coronakrisen, hvilket har betydet mindre salg på verdensplan i forhold til sidste år. Dette gælder også det danske marked.

Nu ser det ud til, at lysne lidt. I hvert fald på det danske marked. Apple præsenterede sidste uge deres nye iPhone SE (2020), som kunne forudbestilles fra fredag den 17. april, mens den officielle salgsstart er i dag (red. 24. april 2020).

iPhone SE 2020 – endelig er den her

Her er atter optimisme at spore. De udenlandske anmeldere har allerede udvist stor begejstring for den nye iPhone SE.

OVERBLIK: De første anmeldelser af iPhone SE

Sælger allerede godt i Danmark

Det virker til, at danskerne også tager den nye iPhone SE til sig. Den første generation var også yderst populær og det tyder på, at 2020-modellen følger i de samme fodspor.

På salgsstart-dagen for iPhone SE er teleselskaberne meget optimistiske og fortæller at salget går rigtig godt.

Teleselskabet 3 oplyser, at de oplevede et forsalg, hvor der var 74 procent flere forudbestillinger på de første fem dage end tilfældet var i efteråret, hvor iPhone 11 havde salgsstart.

iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

-”Det er efterhånden en del år siden, Apple senest lancerede en SE-model, og det er tydeligt at mærke, at danskerne har hungret efter en mere prisvenlig iPhone. Den nye iPhone SE har nogle stærke funktioner og en skarp pris, som placerer den et godt sted i markedet. Og det kan især være en fordel lige nu, hvor coronakrisen får nogle til at holde lidt igen med de dyre investeringer,” udtaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, til MereMobil.dk.

Hos Telia oplever de også, at der er stor interesse og et godt forsalg.

-”Vi ser stor interesse for iPhone SE på tværs af kanaler. Det er ligeledes gået godt med forudbestillingerne/pre-sale. iPhone SE er en kraftfuld telefon med 'indmad' fra iPhone 11 til en lavere pris. Det tager kunderne og markedet rigtigt godt imod lige nu,” lyder det fra Mads Houe, pressechef i Telia.

YouSee melder ligeledes om god interesse for iPhone SE.

- "Vi har set en rigtig fin interesse fra vores kunder i forbindelse med forsalget af den nye iPhone SE. Vi forventer, at den efterspørgsel vil fortsætte, da telefonen passer rigtig godt ind i det resterende iPhone-sortiment med en attraktiv pris, opdaterede funktioner og et kendt og meget populært design," siger Morten Høgh, ansvarlig for devices i YouSee.

Det koster iPhone SE i Danmark

Øvrige teleselskaber...

Telenor har ikke meldt tilbage på vores henvendelse inden deadline. Men vi opdaterer naturligvis artiklen, hvis vi hører fra dem.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der florerer rygter om en større iPhone SE, som måske vil få navnet iPhone SE Plus. Det ventes dog, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, ikke den kommer før i løbet af 2021. Apple har ikke meldt noget officielt ud endnu om denne eller kommenteret rygterne.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram