iPhone SE ligner atter en kæmpesucces

Det har den seneste uge været muligt at forudbestille iPhone SE. Trods coronakrisen kommer godt fra start, lyder det fra danske forhandlere.

iPhone SE
iPhone SE (Foto: MereMobil.dk)

Mobilmarkedet har også mærket coronakrisen, hvilket har betydet mindre salg på verdensplan i forhold til sidste år. Dette gælder også det danske marked.

Nu ser det ud til, at lysne lidt. I hvert fald på det danske marked. Apple præsenterede sidste uge deres nye iPhone SE (2020), som kunne forudbestilles fra fredag den 17. april, mens den officielle salgsstart er i dag (red. 24. april 2020).

iPhone SE 2020 – endelig er den her

Her er atter optimisme at spore. De udenlandske anmeldere har allerede udvist stor begejstring for den nye iPhone SE.

OVERBLIK: De første anmeldelser af iPhone SE

Sælger allerede godt i Danmark

Det virker til, at danskerne også tager den nye iPhone SE til sig. Den første generation var også yderst populær og det tyder på, at 2020-modellen følger i de samme fodspor.

På salgsstart-dagen for iPhone SE er teleselskaberne meget optimistiske og fortæller at salget går rigtig godt.

Teleselskabet 3 oplyser, at de oplevede et forsalg, hvor der var 74 procent flere forudbestillinger på de første fem dage end tilfældet var i efteråret, hvor iPhone 11 havde salgsstart.

iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

-”Det er efterhånden en del år siden, Apple senest lancerede en SE-model, og det er tydeligt at mærke, at danskerne har hungret efter en mere prisvenlig iPhone. Den nye iPhone SE har nogle stærke funktioner og en skarp pris, som placerer den et godt sted i markedet. Og det kan især være en fordel lige nu, hvor coronakrisen får nogle til at holde lidt igen med de dyre investeringer,” udtaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, til MereMobil.dk.

Hos Telia oplever de også, at der er stor interesse og et godt forsalg.

-”Vi ser stor interesse for iPhone SE på tværs af kanaler. Det er ligeledes gået godt med forudbestillingerne/pre-sale. iPhone SE er en kraftfuld telefon med 'indmad' fra iPhone 11 til en lavere pris. Det tager kunderne og markedet rigtigt godt imod lige nu,” lyder det fra Mads Houe, pressechef i Telia.

YouSee melder ligeledes om god interesse for iPhone SE.

- "Vi har set en rigtig fin interesse fra vores kunder i forbindelse med forsalget af den nye iPhone SE. Vi forventer, at den efterspørgsel vil fortsætte, da telefonen passer rigtig godt ind i det resterende iPhone-sortiment med en attraktiv pris, opdaterede funktioner og et kendt og meget populært design," siger Morten Høgh, ansvarlig for devices i YouSee.

Det koster iPhone SE i Danmark

Øvrige teleselskaber...

Telenor har ikke meldt tilbage på vores henvendelse inden deadline. Men vi opdaterer naturligvis artiklen, hvis vi hører fra dem.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der florerer rygter om en større iPhone SE, som måske vil få navnet iPhone SE Plus. Det ventes dog, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, ikke den kommer før i løbet af 2021. Apple har ikke meldt noget officielt ud endnu om denne eller kommenteret rygterne.

Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram