iPhone SE ligner atter en kæmpesucces

Det har den seneste uge været muligt at forudbestille iPhone SE. Trods coronakrisen kommer godt fra start, lyder det fra danske forhandlere.

iPhone SE
iPhone SE (Foto: MereMobil.dk)

Mobilmarkedet har også mærket coronakrisen, hvilket har betydet mindre salg på verdensplan i forhold til sidste år. Dette gælder også det danske marked.

Nu ser det ud til, at lysne lidt. I hvert fald på det danske marked. Apple præsenterede sidste uge deres nye iPhone SE (2020), som kunne forudbestilles fra fredag den 17. april, mens den officielle salgsstart er i dag (red. 24. april 2020).

iPhone SE 2020 – endelig er den her

Her er atter optimisme at spore. De udenlandske anmeldere har allerede udvist stor begejstring for den nye iPhone SE.

OVERBLIK: De første anmeldelser af iPhone SE

Sælger allerede godt i Danmark

Det virker til, at danskerne også tager den nye iPhone SE til sig. Den første generation var også yderst populær og det tyder på, at 2020-modellen følger i de samme fodspor.

På salgsstart-dagen for iPhone SE er teleselskaberne meget optimistiske og fortæller at salget går rigtig godt.

Teleselskabet 3 oplyser, at de oplevede et forsalg, hvor der var 74 procent flere forudbestillinger på de første fem dage end tilfældet var i efteråret, hvor iPhone 11 havde salgsstart.

iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

-”Det er efterhånden en del år siden, Apple senest lancerede en SE-model, og det er tydeligt at mærke, at danskerne har hungret efter en mere prisvenlig iPhone. Den nye iPhone SE har nogle stærke funktioner og en skarp pris, som placerer den et godt sted i markedet. Og det kan især være en fordel lige nu, hvor coronakrisen får nogle til at holde lidt igen med de dyre investeringer,” udtaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, til MereMobil.dk.

Hos Telia oplever de også, at der er stor interesse og et godt forsalg.

-”Vi ser stor interesse for iPhone SE på tværs af kanaler. Det er ligeledes gået godt med forudbestillingerne/pre-sale. iPhone SE er en kraftfuld telefon med ‘indmad’ fra iPhone 11 til en lavere pris. Det tager kunderne og markedet rigtigt godt imod lige nu,” lyder det fra Mads Houe, pressechef i Telia.

YouSee melder ligeledes om god interesse for iPhone SE.

– “Vi har set en rigtig fin interesse fra vores kunder i forbindelse med forsalget af den nye iPhone SE. Vi forventer, at den efterspørgsel vil fortsætte, da telefonen passer rigtig godt ind i det resterende iPhone-sortiment med en attraktiv pris, opdaterede funktioner og et kendt og meget populært design,” siger Morten Høgh, ansvarlig for devices i YouSee.

Det koster iPhone SE i Danmark

Øvrige teleselskaber…

Telenor har ikke meldt tilbage på vores henvendelse inden deadline. Men vi opdaterer naturligvis artiklen, hvis vi hører fra dem.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der florerer rygter om en større iPhone SE, som måske vil få navnet iPhone SE Plus. Det ventes dog, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, ikke den kommer før i løbet af 2021. Apple har ikke meldt noget officielt ud endnu om denne eller kommenteret rygterne.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram