iPhone SE får ros i udenlandske medier

De første anmeldelser rundt i verden er dukket op af iPhone SE (2020). Konklusionen er klar: iPhone SE bliver et kæmpe hit. Vores testenhed er også landet.

iPhone SE ved siden af iPhone 11 Pro
iPhone SE ved siden af iPhone 11 Pro (Foto: MereMobil.dk)

iPhone SE kaldes for Apples nye ”budgettelefon” og skal tro nogle af de første anmeldere, så vil iPhone SE blive et kæmpe hit.

Da Apple offentliggjorde iPhone SE (2020) var meldingen, at kameraet var meget lig med det fra iPhone SE (2016) og også ”kun” med en enkelt kameralinse. Dog lovede Apple, at ”dette er det bedste enkelkamerasystem nogensinde i en iPhone”. Anmelderne virker også ganske enige om, at kameraet overrasker positivt.

Det er muligt, at kameraet minder om det fra 2016-udgaven, men her i 2020 er kvaliteten optimeret og kameraet har fået en lang række funktioner. Her i blandt portrættilstand.

iPhone SE starter ved en pris på 3.699 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse.

Herunder kan du læse de første reaktioner.

The Verge

Skal man tro Dieter Bohn, som er anmelder for The Verge, så kan iPhone SE være med til at argumentere mod telefoner, der koster op mod 1.000 dollars.

Han påpeger, at kameraet har nogle mangler – særligt i dårlig belysning og så er skærmen lille. Men batteritid og kamera (i gode lysforhold) er derimod virkelig godt. Kompromisset er ikke stort ved at vælge denne telefon fremfor et af flagskibene, skriver han.

Dieter Bohn har alle de nyeste flagskibe fra Android-platformen indenfor rækkevidde og ja, multikamera-system, store OLED-skærme, høj opdateringsfrekvens på skærmene og meget andet er da bestemt fedt og prisen værd for mange. Men det er ikke en nødvendighed.

I dagligdagen vil iPhone SE kunne gøre det ligeså godt for de fleste. Så man skal overveje sit eget brug – for måske de funktioner high-end telefonerne har ikke vil være savnet så meget, som man tror. Dieter Bohn ender på en score på 8,5 ud af 10.

TechRadar

Gareth Beavis, der er anmelder hos TechRader, er heller ikke i tvivl. iPhone SE er en let, billig og fremtidssikret smartphone, hvor kameraet er rigtig godt.

Dog er han ikke så begejstret for batteritiden, samt mener at skærmteknologien lever på det sidste.

Dog udlignes meget af dette med, at den er den billigste iPhone fra Apple nogensinde. Er budgettet stramt eller behovet ikke større, så får man en god telefon. Han ender på 5,5 ud af 6 stjerner.

Engadget

Great Phone, even better price. Sådan starter anmeldelsen hos Engadget.com. Dermed er man fra start heller ikke i tvivl om, at Chris Velazco er begejstret for iPhone SE (2020).

Han mener, at den har en performance som et flagskib. Mens han synes designet godt kunne have trængt til en opdatering. Ligesom batteritiden er okay, men heller ikke mere.

Chris Velazco er også enig med Dieter Bohn om, at kameraet mangler Night mode og det klarer sig ikke så godt under dårlige lysforhold.

I hans test slutter han med ordene –” It is the best budget smartphone out there” og en score på 90 point.

MereMobil.dk

MereMobil.dk har også modtaget iPhone SE (2020) og i gang med at teste den.

De første indtryk fra John G. er, at ydelsen ikke fejler noget. Når benchmark-tallene måles, kommer de ret tæt på ydelsen fra iPhone 11 Pro. iPhone SE er dog også baseret på den samme processor.

iPhone SE passer rigtigt godt i lommen, men skærmen er ikke nær så lysstærk som de dyrere konkurrenter.

Aller nu savner vi dog ultra vidvinkellinsen og Face ID i stedet for fingeraftrykslæseren.

Når alt kommer til alt så lancerer Apple en af de stærkeste smartphones i mellemklassesegmentet.

Vi bringer en fyldestgørende anmeldelse inden ret længe.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

iPhone SE er netop kommet på markedet. Rygterne går allerede nu på, at der kommer en iPhone SE Plus.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram