iPhone SE Plus er udskudt

0

RYGTE: Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo har Apple måske udskudt en Plus-version af iPhone SE med større skærm. Få de seneste rygter om iPhone SE+ her.

Apple præsenterede i sidste uge deres nyeste smartphone, iPhone SE, som lander i handlen fredag den 24. april 2020. Men måske der også kommer en Plus-version af den nye “budget-model”.

Det er dog ikke lige rundt om hjørnet, så du skal have tålmodighed.

iPhone SE 2020 – endelig er den her

Skal vi tro analytiker Ming-Chi Kuo, så er det end ikke i år, at plusmodellen kommer. Analytikeren mener, at Apple måske har udskudt den store version af iPhone SE til andet halvår i 2021. Det skriver MacRumors.com.

Ming-Chi Kuo har en god track-record i præcise forudsigelser om nye Apple-produkter.

Ming-Chi Kuo har tidligere forudsagt, at der ville komme en iPhone SE Plus i første halvdel af 2021, men det mener han altså nu Apple formentlig udskyder til senere i 2021.

Det ventes, at iPhone SE Plus får 5,5 tommer eller 6,1 tommer skærm. Ligesom iPhone SE vil denne heller ikke komme med Face ID men i stedet have Touch ID-fingeraftrykslæser.

Apple har frigivet ny iOS- og iPadOS-opdatering

Kuo er ikke kommet med detaljer om prissætning af iPhone SE Plus. Men det ventes, at den ikke vil være markant dyrere end iPhone SE.

Der er blot tale om rygter og Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud om denne model.

På nuværende tidspunkt er iPhone SE og iPhone Xr de billigste modeller i Apples officielle sortiment. iPhone 8 og iPhone 8 Plus produceres ikke længere og derfor kun i handlen, hvis forhandlere fortsat har et restlager.

iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

Hvis du er til den nye iPhone SE, så kan den nu forudbestilles flere steder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hvis du har købt en app til iPhone eller iPad, men efterfølgende fortrudt. Så kan du returnere den og få pengene retur. Se hvordan i vores guide her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer