iPhone SE kan nu forudbestilles

11

Apple offentliggjorde tidligere på ugen den længe ventede iPhone SE. Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar.

iPhone SE
iPhone SE (Foto: Apple)

Apple annoncerede onsdag aften, dansk tid, den længe ventede efterfølger til den populære iPhone SE fra 2016. Navnet på den nye model er iPhone SE (2020) og allerede nu kan du forudbestille et eksemplar.

iPhone SE 2020 – endelig er den her

Den nye iPhone SE kommer i butikkerne fredag den 24. april. Men fra i dag (fredag den 17. april, red.) klokken 14.00 er der åbnet op for forudbestillinger.

iPhone SE bliver tilgængelig i farverne hvid, sort og ProductRED. Prisen starter på 3.699 kroner uden abonnement. Alt efter hvad hukommelsesvariant, at du vælger.

Den mindste konfiguration kommer med 64 GB intern hukommelse, mens den også bliver tilgængelig med både 128 GB og 256 GB intern hukommelse. Priserne på disse er henholdsvis 4.199 kroner og 5.099 kroner.

Den første rigtige iPhone til budgetpris

Du kan forudbestille telefonen hos en række teleselskaber, andre forhandlere og Apples officielle hjemmeside.

Du får netop nu 1 års gratis abonnement til Apple TV+. Apple TV+ er tilgængelig på en række enheder fra Apple. Apple TV 4K og Apple TV HD, understøtter det nye Apple TV+. 

Apple TV+ er lanceret

Mere til historien

I takt med der er blevet flere butikker, som har åbent igen, vil det også være muligt at købe telefonen i disse fredag den 24. april.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer