Apple har frigivet ny iOS- og iPadOS-opdatering

Mindre end to uger efter, at Apple udsendte iOS 13.4 opdateringen er en ny mindre opdatering klar, som for nogle er særlig vigtig i denne corona-tid.

Coronakrisen har fået langt flere end normalt til at benytte videoopkaldsapps, som eksempelvis Apples FaceTime. Er du en af dem, som bruger denne, så vil du måske glædes over, at Apple har udsendt en opdatering til iPhones og iPads, der løser en fejl på netop FaceTime.

Det er mindre end to uger siden, at Apple udsendte den store iOS og iPadOS 13.4 opdatering, men der har altså været en fejl i FaceTime for nogle brugere.

Fejlen skulle gøre, at nogle enheder ikke kunne deltage i opkald med brugere, der ringede via FaceTime fra ældre enheder, som har iOS 9.3.6 softwaren og tidligere versioner installeret (samt OS X El Capitan eller tidligere). Det skulle opdateringen iOS og iPadOS 13.4.1 løse.

iOS 13.4 og iPadOS 13.4 klar til download

Eftersom flere børn måske har ældre iOS-enheder og de måske i denne tid er sammen med deres venner via FaceTime er opdateringen måske særlig vigtig for dem.

Derudover retter opdateringen en fejl i indstillinger, der kunne gøre at valg af Bluetooth i menuen med hurtige kommandoer på hjemmeskærmen fejlede.

iPadOS 13.4.1 retter begge ovenstående fejl, samt en tredje fejl, der kunne gøre at lommelygten ikke ville tænde. Dette problem var spottet på den nye iPad Pro 11 og 12.9 tommer.

Hvis du ikke har modtaget opdateringen, så kan du hente den manuelt via Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering eller du kan væbne dig med tålmodighed til den dukker op på din enhed.

iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

iOS 13.4.5 er netop nu i beta, så der kommer formentlig en ny opdatering igen indenfor forholdsvis kort tid.

Mere til historien

De enheder, som måske har den gamle iOS 9.3.6 opdatering er iPad 2, iPad (3. generation), iPhone 4S, iPad Mini (1. generation) og iPod Touch (5. generation).

Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Apple har sløret militære områder i Danmark

Slørede militære områder i Apple Maps vækker undren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
102 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram