Apple har frigivet ny iOS- og iPadOS-opdatering

Mindre end to uger efter, at Apple udsendte iOS 13.4 opdateringen er en ny mindre opdatering klar, som for nogle er særlig vigtig i denne corona-tid.

Coronakrisen har fået langt flere end normalt til at benytte videoopkaldsapps, som eksempelvis Apples FaceTime. Er du en af dem, som bruger denne, så vil du måske glædes over, at Apple har udsendt en opdatering til iPhones og iPads, der løser en fejl på netop FaceTime.

Det er mindre end to uger siden, at Apple udsendte den store iOS og iPadOS 13.4 opdatering, men der har altså været en fejl i FaceTime for nogle brugere.

Fejlen skulle gøre, at nogle enheder ikke kunne deltage i opkald med brugere, der ringede via FaceTime fra ældre enheder, som har iOS 9.3.6 softwaren og tidligere versioner installeret (samt OS X El Capitan eller tidligere). Det skulle opdateringen iOS og iPadOS 13.4.1 løse.

iOS 13.4 og iPadOS 13.4 klar til download

Eftersom flere børn måske har ældre iOS-enheder og de måske i denne tid er sammen med deres venner via FaceTime er opdateringen måske særlig vigtig for dem.

Derudover retter opdateringen en fejl i indstillinger, der kunne gøre at valg af Bluetooth i menuen med hurtige kommandoer på hjemmeskærmen fejlede.

iPadOS 13.4.1 retter begge ovenstående fejl, samt en tredje fejl, der kunne gøre at lommelygten ikke ville tænde. Dette problem var spottet på den nye iPad Pro 11 og 12.9 tommer.

Hvis du ikke har modtaget opdateringen, så kan du hente den manuelt via Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering eller du kan væbne dig med tålmodighed til den dukker op på din enhed.

iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

iOS 13.4.5 er netop nu i beta, så der kommer formentlig en ny opdatering igen indenfor forholdsvis kort tid.

Mere til historien

De enheder, som måske har den gamle iOS 9.3.6 opdatering er iPad 2, iPad (3. generation), iPhone 4S, iPad Mini (1. generation) og iPod Touch (5. generation).

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
102 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram