Apple har frigivet ny iOS- og iPadOS-opdatering

Mindre end to uger efter, at Apple udsendte iOS 13.4 opdateringen er en ny mindre opdatering klar, som for nogle er særlig vigtig i denne corona-tid.

Coronakrisen har fået langt flere end normalt til at benytte videoopkaldsapps, som eksempelvis Apples FaceTime. Er du en af dem, som bruger denne, så vil du måske glædes over, at Apple har udsendt en opdatering til iPhones og iPads, der løser en fejl på netop FaceTime.

Det er mindre end to uger siden, at Apple udsendte den store iOS og iPadOS 13.4 opdatering, men der har altså været en fejl i FaceTime for nogle brugere.

Fejlen skulle gøre, at nogle enheder ikke kunne deltage i opkald med brugere, der ringede via FaceTime fra ældre enheder, som har iOS 9.3.6 softwaren og tidligere versioner installeret (samt OS X El Capitan eller tidligere). Det skulle opdateringen iOS og iPadOS 13.4.1 løse.

iOS 13.4 og iPadOS 13.4 klar til download

Eftersom flere børn måske har ældre iOS-enheder og de måske i denne tid er sammen med deres venner via FaceTime er opdateringen måske særlig vigtig for dem.

Derudover retter opdateringen en fejl i indstillinger, der kunne gøre at valg af Bluetooth i menuen med hurtige kommandoer på hjemmeskærmen fejlede.

iPadOS 13.4.1 retter begge ovenstående fejl, samt en tredje fejl, der kunne gøre at lommelygten ikke ville tænde. Dette problem var spottet på den nye iPad Pro 11 og 12.9 tommer.

Hvis du ikke har modtaget opdateringen, så kan du hente den manuelt via Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering eller du kan væbne dig med tålmodighed til den dukker op på din enhed.

iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

iOS 13.4.5 er netop nu i beta, så der kommer formentlig en ny opdatering igen indenfor forholdsvis kort tid.

Mere til historien

De enheder, som måske har den gamle iOS 9.3.6 opdatering er iPad 2, iPad (3. generation), iPhone 4S, iPad Mini (1. generation) og iPod Touch (5. generation).

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
102 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram