iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

6

KORT NYT: En kode fra det kommende iOS 14 er på vej og afslører, at der er flytbare widgets på vej på hjemmeskærmen samt en række andre funktioner.

Det ventes, at Apple vil afsløre mere om den næste store softwareopdatering, iOS 14, ved WWDC, der afholdes i juni. Apple har tidligere meddelt, at konferencen i år bliver en onlineevent.

Allerede nu dukker der rygter op om den kommende softwareversion.

9to5mac.om har fundet to nyheder, som begge ventes at blive en del af iOS 14. Det er flytbare widgets og nye baggrundsindstillinger.

9to5mac har oplysningerne fra Twitter-brugeren DongleBookPro. Her under kan du se det omtalte tweet.

Apple introducerede sidste år widgets til iPad Pro. iOS har haft et sidepanel med nogle faste widgets men nu skulle det altså, ligesom det kendes fra apps, blive muligt at flytte rundt på widgets på iPad og iPhone.

Foruden de flytbare widgets skulle Apple også være klar med en anden funktion. Dette skulle være muligheden for at sløre ens baggrundsbillede. Det skulle nemlig i iOS 14 være muligt, at vælge om baggrundsbilleder skal være ensfarvede, slørede eller mørk i farven.

Det ventes, at Apple fortæller mere om iOS 14 til WWDC 2020.

Mere til historien

Apple Music er nu verdens andenstørste musiktjeneste indenfor streaming ifølge de seneste tal fra analysefirmaet Counterpoint Research.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer