iOS 13.4 og iPadOS 13.4 klar til download

33

KORT NYT: Apple har netop frigivet den seneste opdatering til iOS 13, hvilket er version 13.4. Du kan downloade den nu.

Apple oplyste sidste uge, at de i dag (tirsdag den 24. marts 2020, red.) ville udsende nye softwareopdateringer. Det har de vanen tro holdt.

Dermed er der altså godt nyt til masser af iOS og iPadOS brugere, som nu kan opdatere deres enheder til henholdsvis iOS 13.4 og iPadOS 13.4. Du kan se hvilke enheder, som understøtter den nye opdatering i linket herunder.

Disse enheder kan opdateres til iOS 13 og iPadOS

Til iPads-brugere er der godt nyt, da iPadOS 13.4 introducerer trackpad understøttelse. Trackpad er blevet relevant efter introduktionen af en ny iPad Pro hvortil, der kan købes et nyt keyboard til iPad med trackpad.

Ny iPad Pro er en tablet? Eller er det en computer?

Du kan downloade opdateringerne netop nu til din enhed, hvis den er blandt dem, som understøtter iOS 13.

Husk altid at lave en backup af din enhed inden du opdaterer. Alt for mange er dårlige til, at huske at lave backup, hvilket resulterer i de mister billeder og andet data.

TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Mere til historien

Det nye Magic Keyboard til iPad Pro 2020 er ikke klar før omkring maj måned hvor det lander i handlen. Du kan købe Magic Keyboard til 2.599 kroner for det til 11 tommer iPad Pro, mens det koster 2.999 kroner for tastaturet til 12,9 tommer iPad Pro. Magic Keyboard kommer med layout til mere end 30 sprog.

Læs også:
Yderligere kryptering af backups droppes af Apple

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer