Tager du backup af dine billeder? – Mange gør ikke

0

En ny undersøgelse viser, at næsten hver fjerde dansker ikke har backup af sine billeder eller videoer. Se tallene fra undersøgelsen her.

Resultaterne fra undersøgelsen, som Canon og YouGov har foretaget
Resultaterne fra undersøgelsen, som Canon og YouGov har foretaget

En ny nordisk undersøgelse, som Canon har foretaget i samarbejde med YouGov viser, at næsten hver fjerde dansker ikke har en backup af billeder og videoer. Undersøgelsen viser også, at størstedelen af danskerne alt for sjældent tager regelmæssige backups.

Beskyt dine dokumenter og billeder i skyen

Selvom der aldrig før er blevet taget så mange billeder, og optaget så mange videoer, som smartphones lader os gøre i dag. Ja, så er vi altså alt for dårlige til at få lavet backups af disse minder.

Undersøgelsen fra Canon og YouGov viser, at 23 procent ikke har nogen backup overhovedet. Mens 37 procent af dem, som har en backup, gør det hver sjette måned. 36 procent gør det hver eneste måned.

Ifølge undersøgelsen, så laver hver femte dansker backup én eller flere gange om ugen.

TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

– “Enhver der har oplevet at få stjålet eller beskadiget en telefon eller kamera, så billederne mistes, ved hvor forfærdeligt det føles. Minder af ens liv mistes blot fordi man ikke lige har overskuddet til at lave en backup, og det er rigtig synd,” fortæller Jakob M. Bové, PR ansvarlig hos Canon Danmark.

Selvom diverse smartphones, computere osv. hurtigt og nemt kan lave backups på forskellige ”sky-tjenester”, så er det altså de færreste der får det gjort.

Google Fotos får nye features – del minderne

Hvilken backup-tjeneste der er bedst er forskelligt fra person til person. Nogle har det også bedst med, at have de forskellige data på fysiske enheder, som en ekstern harddisk, mens andre stoler blindt på skyen.

Mærk efter hvad der passer dig bedst og husk blot at få lavet de backups regelmæssigt.

Mere til historien

Det er dog ikke kun danskerne, der er dårlige til at få lavet de backups. Faktisk er tallene ret ens på tværs af de skandinaviske lande.

Læs også:
Google begrænser fri billede-upload for Pixel 2 ejere
Google PhotoScan – hurtig backup af gamle papirfotos

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer