Konceptbilleder viser idéer til iPhone 12-designet

Hvordan ser iPhone 12 ud? Ud fra rygter og spekulationer om Apples 2020-iPhone er der nu skabt de første konceptbilleder af iPhone 12. Se dem her.

Konceptbilleder af iPhone 12
Konceptbilleder af iPhone 12 (Kilde: PhoneArena.com)

Rygterne om næste års iPhone-modeller svirrer i stor stil. De går på alt fra 5G understøttelse, 120 Hz OLED-skærm til Touch ID måske kommer igen.

Der spekuleres også i, at designet vil ændre sig og vi derfor skal forvente en ”redesignet” model i 2020.

Apple går stille med dørene og fortæller ingenting, men der er nu nogle konceptbilleder, der måske giver en idé om, hvordan designet på iPhone 12 MÅSKE kan blive.

Den næste iPhone, der i denne artikel kaldes iPhone 12, menes af nogle at gå tilbage til et mere ”kantet” design, som det der kendes fra iPhone 4 og iPhone 5.

Kigger vi på de seneste iPad Pro modeller, så er det måske ikke helt forkert, at der også her ændres lidt i designet med knap så runde hjørner.

iPhone 4 og iPhone 5 har også begge været store favoritter hos mange fans igennem årene. Og det kan altså ende med, at de får indflydelse på designet på dette års iPhone-modeller. Sådan lyder forudsigelserne fra analytikeren Ming-Chi Kuo. Det skriver PhoneArena.com.

Kuo: iPhone 4-designet genoplives i 2020

Hjemmesiden PhoneArena har brugt alle de oplysninger, der netop nu florerer på rygtebørsen og ud fra disse kreeret flere forskellige konceptbilleder af, hvordan iPhone 12 altså kan komme til at se ud.

Det er spændende at se, når vi når længere ind i 2020, hvor mange af disse rygter der holder stik.

Du kan se flere konceptbilleder i galleriet herunder.

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Apple i starten af 2020 vil "genoplive" iPhone SE, der aldrig (trods mange rygter) er kommet en efterfølger til.

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram