Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

RYGTE: Det forlyder, at Apple i 2020 vil lancere en ny og mindre iPhone-model. Der spekuleres i en skærmstørrelse på 5,4 tommer.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Der har været mange rygter og spekulationer om en eventuel afløser til iPhone SE. Nu er der igen rygter om en mindre iPhone-model. Det er dog uvist om den vil være en iPhone SE-afløser.

iPhone SE har en skærm på 4 tommer, hvilket er noget mindre end den kommende iPhone-model vil have, hvis rygterne holder stik.

Apple har brug for en ny iPhone SE

Det er anonyme kilder i produktionsleddet, der har nævnt at dette års modeller vil have samme skærmstørrelser som sidste år, mens der i 2020 vil komme en iPhone med en lidt mindre skærm. Mere præcist skulle den komme med 5,4 tommer skærm. Det skriver Digitimes.

Skærmen på iPhone Xs er i dag på 5,8 tommer. Hvilket altså betyder en eventuel ny model med 5,4 tommer skærm vil være en del mindre rent fysisk, da det ventes, at den så vil være lidt mere kant-til-kant.

Foruden telefonen på 5,4 tommer, så vil Apple også komme med to andre modeller, der har skærme på henholdsvis 6,06 og 6,67 tommer. Dette er en smule mindre og en smule større end iPhone Xr og iPhone Xs Max. Disse har henholdsvis en skærm på 6,1 og 6,5 tommer.

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville komme med en 5G-telefon i 2020. De nye rygter fortæller intet om dette.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Apple har ikke lanceret en iPhone SE siden 2016, men siden da har der været en række rygter og spekulationer. Men Apple har altså på nuværende tidspunkt ikke kommenteret disse og ej heller lanceret en efterfølger.

Læs også:
Officielt: Apple dropper AirPower
Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram