Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

RYGTE: Det forlyder, at Apple i 2020 vil lancere en ny og mindre iPhone-model. Der spekuleres i en skærmstørrelse på 5,4 tommer.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Der har været mange rygter og spekulationer om en eventuel afløser til iPhone SE. Nu er der igen rygter om en mindre iPhone-model. Det er dog uvist om den vil være en iPhone SE-afløser.

iPhone SE har en skærm på 4 tommer, hvilket er noget mindre end den kommende iPhone-model vil have, hvis rygterne holder stik.

Apple har brug for en ny iPhone SE

Det er anonyme kilder i produktionsleddet, der har nævnt at dette års modeller vil have samme skærmstørrelser som sidste år, mens der i 2020 vil komme en iPhone med en lidt mindre skærm. Mere præcist skulle den komme med 5,4 tommer skærm. Det skriver Digitimes.

Skærmen på iPhone Xs er i dag på 5,8 tommer. Hvilket altså betyder en eventuel ny model med 5,4 tommer skærm vil være en del mindre rent fysisk, da det ventes, at den så vil være lidt mere kant-til-kant.

Foruden telefonen på 5,4 tommer, så vil Apple også komme med to andre modeller, der har skærme på henholdsvis 6,06 og 6,67 tommer. Dette er en smule mindre og en smule større end iPhone Xr og iPhone Xs Max. Disse har henholdsvis en skærm på 6,1 og 6,5 tommer.

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville komme med en 5G-telefon i 2020. De nye rygter fortæller intet om dette.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Apple har ikke lanceret en iPhone SE siden 2016, men siden da har der været en række rygter og spekulationer. Men Apple har altså på nuværende tidspunkt ikke kommenteret disse og ej heller lanceret en efterfølger.

Læs også:
Officielt: Apple dropper AirPower
Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram