Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

RYGTE: Det forlyder, at Apple i 2020 vil lancere en ny og mindre iPhone-model. Der spekuleres i en skærmstørrelse på 5,4 tommer.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Der har været mange rygter og spekulationer om en eventuel afløser til iPhone SE. Nu er der igen rygter om en mindre iPhone-model. Det er dog uvist om den vil være en iPhone SE-afløser.

iPhone SE har en skærm på 4 tommer, hvilket er noget mindre end den kommende iPhone-model vil have, hvis rygterne holder stik.

Apple har brug for en ny iPhone SE

Det er anonyme kilder i produktionsleddet, der har nævnt at dette års modeller vil have samme skærmstørrelser som sidste år, mens der i 2020 vil komme en iPhone med en lidt mindre skærm. Mere præcist skulle den komme med 5,4 tommer skærm. Det skriver Digitimes.

Skærmen på iPhone Xs er i dag på 5,8 tommer. Hvilket altså betyder en eventuel ny model med 5,4 tommer skærm vil være en del mindre rent fysisk, da det ventes, at den så vil være lidt mere kant-til-kant.

Foruden telefonen på 5,4 tommer, så vil Apple også komme med to andre modeller, der har skærme på henholdsvis 6,06 og 6,67 tommer. Dette er en smule mindre og en smule større end iPhone Xr og iPhone Xs Max. Disse har henholdsvis en skærm på 6,1 og 6,5 tommer.

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville komme med en 5G-telefon i 2020. De nye rygter fortæller intet om dette.

Apple er klar med en 5G iPhone i 2020

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Apple har ikke lanceret en iPhone SE siden 2016, men siden da har der været en række rygter og spekulationer. Men Apple har altså på nuværende tidspunkt ikke kommenteret disse og ej heller lanceret en efterfølger.

Læs også:
Officielt: Apple dropper AirPower
Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram