Officielt: Apple dropper AirPower

82

Apple har officielt besluttet at droppe AirPower projektet, der ellers blev præsenteret i 2017.

AirPower
Fra præsentationen af AirPower i 2017 (Foto: Apple)

Apple har droppet deres trådløse oplader AirPower, skriver MacRumors.

Det er overfor TechCrunch, at Apples senior vice president of Hardware Engineering, Dan Riccio, bekræftede at projektet nu er droppet.

Det er på baggrund af problemer med at leve op til den hardware-mæssige standard, der ligger til grund for dette, forlyder det fra Apple.

Det kommer som en overraskelse, da der for nyligt blev opdaget koder på Apples hjemmeside, hvor AirPower blev nævnt.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

-“After much effort, we’ve concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward,” lød det fra Dan Riccio, Apples senior vice president of Hardware Engineering.

Det særlige ved AirPower er, at den kunne oplade tre enheder samtidig, uanset hvor på pladen de placeres – sådan lød salgstalen i hvert fald.

AirPower blev annonceret tilbage i 2017. Apple har siden haft flere udskydelser grundet problemer med produktet.

Et af problemerne var spolerne til Apple Watch og iPhone som ikke er ens. Derfor skulle der placeres flere lag af spoler, som skulle overlappe hinanden.

Apple AirPower – lanceres den eller glemmes den?

Et andet problem var den varmedannelse, der blev dannet via spolerne. Det skulle have givet problemer med overophedning.

Den nylige lancering af AirPods med det nye trådsløse-case skulle også have fungeret på AirPower. Faktisk står AirPower endda nævnt på den nye æske.

Mere til historien

Tidligere i marts kunne vi fortælle, at den næste iPhone muligvis får PowerShare. Funktionen ser vi allerede ser hos Huawei og Samsung. Med PowerShare er det muligt at oplade en anden enhed via bagsiden, hvis trådløs opladning understøttes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
82 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer