Den næste iPhone får måske PowerShare

RYGTE: PowerShare vil være at finde i den næste iPhone.

Hvis man skal tro GSMArena.com så vil det fra iPhone 11, eller hvad den nu må hedde, være muligt at oplade AirPods eller Apple Watch, ved blot at placere det på bagsiden af iPhone.

Omvendt trådløsopladning eller 'reverse wireless charging' virker som det lyder. I stedet for at telefonen modtager strøm trådløst, så sender den det i stedet (trådløst).

PowerShare er noget vi allerede ser på Huawei Mate 20 Pro og Samsung Galaxy S10'erne. På S10 er det for eksemple muligt at placere sine Samsung Galaxy Buds på bagsiden, hvorefter de oplader.

PowerShare blev for første gang introduceret i 2015, men er først ved at komme ind i mobilerne i dag.

OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

Det rygtes også, at Apple vil skrotte 5 watt opladeren, og i stedet benytte en 18 watt oplader.

Apple benytter allerede en inkluderet 18 watt oplader til iPad Pro tredje generation, men iPhone er endnu ikke nået dertil.

Analytikeren Ming-Chi Kuo tror, at iPhone 11 vil inkludere en trådløs oplader i kassen. Sker dette så vil det være længe ventet. Det er snart to år siden at den første iPhone med trådløs opladning kom til. Det har Appleinsider.com tidligere skrevet.

For at undgå misbrug med denne type funktion, så kan der indbygges en softwarefunktion, der spærrer for opladning når enheden passerer 20 procent, hvor efter telefonen skal godkendes for at fortsætte.

Kort om trådløs opladning

Trådløs opladning i telefonerne er baseret på en spole. Spolen sidder bag telefonens bagside og fungerer som en modtagerer. Senderen er pladsen den placeres på.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

For at opladningen kan gennemføres, er det et krav, at der ikke er andre strømledene materialer imellem. Det er derfor vi finder glasbagsider på diverse telefoner.

Læs mere om trådsløs opladning, i vores baggrundsartikel.

Mere til historien

Flere og flere mobilproducenter tilføjer trådsløs opladning. En af dem der dog stadig holder på ledning som eneste mulighed er OnePlus.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram