AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

15

Siri-understøttelse, trådløs opladning og bedre forbindelse. Apple er klar med AirPods 2. generation.

AirPods 2rd gen 2019
AirPods 2rd gen 2019 understøtter Siri-kommandoen (Foto: Apple)

Apple har i stilhed frigivet en opdateret udgave af in-ear headsettet AirPods, der første gang lå i butikkerne den 13. december 2016.

AirPods 2019 kommer med et forbedret chipset, som åbner for brug af Siri. Ligesom på de nyeste iPhones så ”lytter” Siri hele tiden efter ”Hey Siri”-kommandoen. Dette gøres muligt af den nye H1-chip, der erstatter W1 fra de originale AirPods.

Siri på AirPods kan blandt andet bruges til at lave et opkald eller justere lydstyrken.

Med AirPods 2019 får du også dobbelt så hurtigt skift mellem aktive enheder og halvanden gang hurtigere forbindelse, når telefonen ringer. Testen er udført på iPhone Xs Max og iPad Pro (12.9 tommer), oplyser Apple.

Vælg selv om du vil oplade trådløst

AirPods 2019 kommer i to versioner. Den ene er AirPods med en standard oplade- og opbevaringsæske som den gamle udgave. En ny mulighed er at købe AirPods med en opladeæske, der understøtter trådløs opladning.

Du kan også vælg at beholde dine gamle AirPods og ”opgradere” dem med en ny opladeæske, der har trådløs opladning.

Det bliver spændende hvordan samtale- og lydkvaliteten er i de nye AirPods. Min oplevelse er, at AirPods er vældig fine, men den gamle version slår ikke samtale- og lydkvaliteten i Jabra Elite 65t.

De nye AirPods koster 1.379 kroner med standardopladeæsken. Udgaven med trådløs opladning koster 1.749 kroner. Hvis du vil købe opladeæsken for sig selv, skal du slippe 679 kroner.

Salget starter i dag (20. marts 2019)

Her er Samsungs konkurrent til AirPods

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville re-designe AirPodskomplet til 2020. Mens vi venter på, at det eventuelt bliver en realitet, tager Apple en runde mere på det oprindelige design.

Sådan lyder Jabra Elite 65t mod AirPods 2016

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af AirPods 2019 er den tidligere udgave udgået fra Apples egen shop. Hos mange forhandlere står AirPods lige nu som udsolgte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer