Apple vil redesigne AirPods komplet til 2020

1

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple arbejder på at lancere nye AirPods i starten af 2019, mens der i 2020 kommer et nyt sæt som er totalt redesignede.

AirPods
AirPods (Foto: Florian Schmucker)

Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, som ofte før har haft styr på Apple-produkter og lanceringer, så vil Apple i starten af 2019 lancere et nyt par AirPods

Det var angiveligt meningen, at der først skulle komme nye AirPods i 2020, men salget er stærkt stigende og måske derfor prioriteres det før.

Apples AirPods var ifølge Pricerunner.dk det mest solgte produkt til Black Friday 2018.

Apples AirPods var et kæmpe hit på Black Friday

Ifølge Kuo vil Apple lancere en ”opgraderet mobil med trådløs opladning” i første kvartal 2019. Mens der i 2020 vil blive lanceret en model med ”et helt nyt design”.

I sommer forlød det også, at de nye AirPods ville komme med støjreduktion.

Ming-Chi Kuo går ikke i detaljer på, hvad han mener med at Apple i 2020 vil lancere AirPods med ”et helt nyt design”. Derfor er spekulationerne selvfølgelig på, hvad der kan blive redesignet.

Kuo forudser også, at væksten fra Apple AirPods vil stige fra 16 millioner solgte enheder i 2017 til mere end 100 millioner eksemplarer i 2021. Kuo kalder AirPods for Apples mest populære tilbehør nogensinde. Det skriver 9to5mac.com.

De AirPods, som Kuo forventer, lanceres i første kvartal af 2019 er måske dem vi så lidt til, da Apple fortalte om deres AirPower opladedock i 2017. Et produkt Apple har været ret stille omkring siden.

Apple AirPower – lanceres den eller glemmes den?

Apple har ikke selv meldt noget ud om nye AirPods.

Det forlyder i øvrigt, at Microsoft arbejder på en konkurrent til AirPods. En anden konkurrent til AirPods er Jabra Elite 65t.

Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

Mere til historien

Flere steder har AirPods været billige omkring Black Friday, hvilket måske også kunne indikere at butikkerne skal have tømt lagrene. Dog er intet bekræftet fra Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer