Så kom Samsungs konkurrent til AirPods

21

Galaxy Buds er Samsungs svar på et headset, der skal konkurrere mod Apples AirPods. Parringen sker på præcis samme måde.

Galaxy Buds parring
Parring af Galaxy Buds sker fuldstændigt som når AirPods parret med en iPhone (Foto Samsung / MereMobil.dk)

Helt som ventet er Samsung klar med deres egen konkurrent til Apples AirPods og Jabra Elite Active 65t. Galaxy Buds er navnet på det nye in-ear headset, som blev fremvist sammen med Galaxy S10’erne og den kommende Galaxy Fold.

Parringen sker fuldstændigt som når Apples AirPods parres med en iPhone; åben æsken hvorefter telefonen automatisk registrerer Galaxy Buds.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Galaxy Buds kommer med såkaldt Enhanced Ambient Sound, som giver brugeren muligheden for at være opmærksom på omgivelserne, selvom han/hun taler i telefoner eller lytter til musik. Der er en mikrofon med intern og ekstern lyd-absorptions-evne, der gør det lettere at kommunikere både i støjende og stille omgivelser.

Der er op til fem timers taletid og seks timers Bluetooth-streaming på Galaxy Buds. Holderen til Galaxy Buds kan give op til syv timers brug udover de timer, som headsettet selv giver.

Batteriet i Galaxy Bud er på 58 mAh, mens det i opladeæsken er på 252 mAh.

Samsung Galaxy Fold – fra smartphone til tablet

Har man en af de nye Galaxy S10’ere, så kan man i øvrigt via trådløs batterideling hurtigoplade Galaxy Buds bag på telefonen.

Galaxy Buds lander i butikkerne allerede fredag den 29. marts – og kommer i farverne sort og hvid. De vil have en vejledende pris på 1.199 kroner.

VIDEO: Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

Galaxy Buds
Samsung Galaxy Buds (Foto Samsung)

Tænker du, at du er interesseret i en af de nye Galaxy S10’ere og Galaxy Buds, så kan du faktisk flere steder forudbestille dit eksemplar af Galaxy S10 eller Galaxy S10+ og få et par Galaxy Buds med i købet.

Dette gælder inden den officielle salgsstart på Galaxy S10’erne, og denne er fredag den 8. marts 2019.

PRISER: Dette koster Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e i Danmark

Galaxy Buds promovideo

Mere til historien

Der er også mulighed for Bixby-integration med de nye Galaxy-enheder. Dermed kan brugeren benytte stemmen til opkald, sende beskeder eller finde ud af hvor meget batteri, der er tilbage.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer