Så kom Samsungs konkurrent til AirPods

Galaxy Buds er Samsungs svar på et headset, der skal konkurrere mod Apples AirPods. Parringen sker på præcis samme måde.

Galaxy Buds parring
Parring af Galaxy Buds sker fuldstændigt som når AirPods parret med en iPhone (Foto Samsung / MereMobil.dk)

Helt som ventet er Samsung klar med deres egen konkurrent til Apples AirPods og Jabra Elite Active 65t. Galaxy Buds er navnet på det nye in-ear headset, som blev fremvist sammen med Galaxy S10'erne og den kommende Galaxy Fold.

Parringen sker fuldstændigt som når Apples AirPods parres med en iPhone; åben æsken hvorefter telefonen automatisk registrerer Galaxy Buds.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Galaxy Buds kommer med såkaldt Enhanced Ambient Sound, som giver brugeren muligheden for at være opmærksom på omgivelserne, selvom han/hun taler i telefoner eller lytter til musik. Der er en mikrofon med intern og ekstern lyd-absorptions-evne, der gør det lettere at kommunikere både i støjende og stille omgivelser.

Der er op til fem timers taletid og seks timers Bluetooth-streaming på Galaxy Buds. Holderen til Galaxy Buds kan give op til syv timers brug udover de timer, som headsettet selv giver.

Batteriet i Galaxy Bud er på 58 mAh, mens det i opladeæsken er på 252 mAh.

Samsung Galaxy Fold – fra smartphone til tablet

Har man en af de nye Galaxy S10’ere, så kan man i øvrigt via trådløs batterideling hurtigoplade Galaxy Buds bag på telefonen.

Galaxy Buds lander i butikkerne allerede fredag den 29. marts – og kommer i farverne sort og hvid. De vil have en vejledende pris på 1.199 kroner.

VIDEO: Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

Galaxy Buds
Samsung Galaxy Buds (Foto Samsung)

Tænker du, at du er interesseret i en af de nye Galaxy S10'ere og Galaxy Buds, så kan du faktisk flere steder forudbestille dit eksemplar af Galaxy S10 eller Galaxy S10+ og få et par Galaxy Buds med i købet.

Dette gælder inden den officielle salgsstart på Galaxy S10'erne, og denne er fredag den 8. marts 2019.

PRISER: Dette koster Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e i Danmark

Galaxy Buds promovideo

Mere til historien

Der er også mulighed for Bixby-integration med de nye Galaxy-enheder. Dermed kan brugeren benytte stemmen til opkald, sende beskeder eller finde ud af hvor meget batteri, der er tilbage.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram