OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

OnePlus bekræfter, at OnePlus 7, ikke vil understøtte trådløs opladning, selvom mange af konkurrenterne bruger dette som et “salespoint”.

Pete Lau, CEO i OnePlus, fortæller i et interview med CNET, at deres næste generation af enheder ikke vil understøtte trådløs opladning. Det til trods for, at mange af konkurrenterne ellers tilbyder denne mulighed. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

Er dette billede OnePlus 7?

OnePlus har valgt, at de ikke vil hoppe med på trenden før den er bedre. Dette gør de af særligt to grunde. Den ene grund er at holde prisen på produktionen af telefonen nede, da også salgsprisen da kan holdes nede.

Dernæst føler de heller ikke trådløs opladning er nødvendigt, da de selv mener, deres Warp Charge (tidligere Dash Carge) er en af de bedste. Og trådløs opladning i den nuværende form er simpelthen for langsom.

OnePlus vil være blandt de første med 5G smartphone

Det betyder ikke, at OnePlus melder sig helt ude når det kommer til trådløs opladning. Men de arbejder i stedet på at forbedre denne teknologi, så meningen med at bruge trådløs fremfor kabel for alvor findes.

En af de fordele, der på nuværende tidspunkt er begyndt at komme på flere produkter, som understøtter trådløs opladning, er omvendt opladning. Dette kan gøre det muligt at oplade andre enheder.

Xiaomi og OnePlus overskrider SAR-strålingsgrænse

Pete Lau fortalte også, at han havde et eksemplar af OnePlus 7, men den på nuværende tidspunkt ikke er klar til at blive fremvist til journalister og indkøbere.

Det ventes, at OnePlus vil annoncere deres næste flagskib i maj eller juni. Så mon ikke OnePlus 7 lander i handlen inden sommerferien.

Mere til historien

Qualcomm har netop annonceret deres Quick Wireless Charge standard, som måske vil komme i OnePlus-telefoner i fremtiden. Dette kommenterede Pete Lau dog ikke på. Det skriver GSMArena.com.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram