OnePlus 7 understøtter ikke trådløs opladning

OnePlus bekræfter, at OnePlus 7, ikke vil understøtte trådløs opladning, selvom mange af konkurrenterne bruger dette som et "salespoint".

Pete Lau, CEO i OnePlus, fortæller i et interview med CNET, at deres næste generation af enheder ikke vil understøtte trådløs opladning. Det til trods for, at mange af konkurrenterne ellers tilbyder denne mulighed. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

Er dette billede OnePlus 7?

OnePlus har valgt, at de ikke vil hoppe med på trenden før den er bedre. Dette gør de af særligt to grunde. Den ene grund er at holde prisen på produktionen af telefonen nede, da også salgsprisen da kan holdes nede.

Dernæst føler de heller ikke trådløs opladning er nødvendigt, da de selv mener, deres Warp Charge (tidligere Dash Carge) er en af de bedste. Og trådløs opladning i den nuværende form er simpelthen for langsom.

OnePlus vil være blandt de første med 5G smartphone

Det betyder ikke, at OnePlus melder sig helt ude når det kommer til trådløs opladning. Men de arbejder i stedet på at forbedre denne teknologi, så meningen med at bruge trådløs fremfor kabel for alvor findes.

En af de fordele, der på nuværende tidspunkt er begyndt at komme på flere produkter, som understøtter trådløs opladning, er omvendt opladning. Dette kan gøre det muligt at oplade andre enheder.

Xiaomi og OnePlus overskrider SAR-strålingsgrænse

Pete Lau fortalte også, at han havde et eksemplar af OnePlus 7, men den på nuværende tidspunkt ikke er klar til at blive fremvist til journalister og indkøbere.

Det ventes, at OnePlus vil annoncere deres næste flagskib i maj eller juni. Så mon ikke OnePlus 7 lander i handlen inden sommerferien.

Mere til historien

Qualcomm har netop annonceret deres Quick Wireless Charge standard, som måske vil komme i OnePlus-telefoner i fremtiden. Dette kommenterede Pete Lau dog ikke på. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram