OnePlus vil være blandt de første med 5G smartphone

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, har netop udtalt at OnePlus vil være blandt de første til at lancerer en 5G-telefon – dette bliver formentlig OnePlus 7.

5GNetop nu afholdes en konference i Hong Kong, som er dedikeret til 4G og 5G netværk. Det betyder også, at en række af producenter har benyttet lejligheden til at annoncerer deres planer for den næste helt store ”thing” i mobilbranchen.

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, havde også valgt at benytte lejligheden til at fortælle, at han og hans team vil være blandt de første til at lancerer en 5G-enabled smartphone. Det bliver formentlig modellen, der får navnet OnePlus 7. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus 7 er formentlig en telefon, som vil blive annonceret i foråret/sommeren 2019, da vi i slutningen af oktober får OnePlus 6T lanceret.

Carl Pei fortalte også, at deres 5G-enabled smartphone vil komme i første halvår af 2019.

Cristiano Amon, som er president hos Qualcomm, fortalte fra scenen at der i år vil komme mindst 2 flagskibe, der altså understøtter 5G netværket. Disse telefoner kommer med Snapdragon X50 modem og QTM052 mmWave antenne modul.

Foruden OnePlus var flere producenter klarer i spyttet om deres forpligtelse til Qualcomm og deres 5G-strategi.

- Antennemodul til 5G millimeterradiobølger er klar

Listen af selskaber, som vil lancere smartphones med Snapdragon X50 5G NR modem inkluderer Asus, HMD Global, LG, Motorola, Oppo, Sony, Vivo og Xiaomi.

Huawei, Samsung og Apple har egen produktion. Huawei har dog også tidligere meldt ud (juli 2018), at de er klar med 5G-telefoner om under 1 år. Dermed må det også forventes, at de er klar med noget i første halvdel af 2018.

 - Huawei satser hårdt på 5G - telefoner klar om under et år

Mere til historien

Når 5G-netværket udrullet betyder det formentlig et farvel til 2G-netværket. Sådan lød vurderingen fra analyseselskabet GSMA Intelligence i hvert fald i forbindelse med Mobile World Congress 2018.

Læs også:
- Så vildt potentiale er der stadig i 4G LTE - du behøver ikke vente på 5G

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

(mere…)
Nu droppes data-begrænsningen endelig

5G-INTERNET: Ét teleselskab har fjernet databegrænsningen på abonnementer til 5G-forbindelser rettet mod private husstande.

(mere…)
Glasset splintrer men overlever telefonen?

VIDEO: Hvad sker der, når OnePlus 11 udsættes for en ekstrem bøjning? Se med her.

(mere…)
OnePlus bekræfter den første foldbare smartphone

Der været mange rygter om den kommende foldbare smartphone fra OnePlus. Nu er den endelig bekræftet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram