OnePlus vil være blandt de første med 5G smartphone

1

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, har netop udtalt at OnePlus vil være blandt de første til at lancerer en 5G-telefon – dette bliver formentlig OnePlus 7.

5GNetop nu afholdes en konference i Hong Kong, som er dedikeret til 4G og 5G netværk. Det betyder også, at en række af producenter har benyttet lejligheden til at annoncerer deres planer for den næste helt store ”thing” i mobilbranchen.

Carl Pei, grundlægger af OnePlus, havde også valgt at benytte lejligheden til at fortælle, at han og hans team vil være blandt de første til at lancerer en 5G-enabled smartphone. Det bliver formentlig modellen, der får navnet OnePlus 7. Det skriver GSMArena.com.

OnePlus 7 er formentlig en telefon, som vil blive annonceret i foråret/sommeren 2019, da vi i slutningen af oktober får OnePlus 6T lanceret.

Carl Pei fortalte også, at deres 5G-enabled smartphone vil komme i første halvår af 2019.

Cristiano Amon, som er president hos Qualcomm, fortalte fra scenen at der i år vil komme mindst 2 flagskibe, der altså understøtter 5G netværket. Disse telefoner kommer med Snapdragon X50 modem og QTM052 mmWave antenne modul.

Foruden OnePlus var flere producenter klarer i spyttet om deres forpligtelse til Qualcomm og deres 5G-strategi.

Antennemodul til 5G millimeterradiobølger er klar

Listen af selskaber, som vil lancere smartphones med Snapdragon X50 5G NR modem inkluderer Asus, HMD Global, LG, Motorola, Oppo, Sony, Vivo og Xiaomi.

Huawei, Samsung og Apple har egen produktion. Huawei har dog også tidligere meldt ud (juli 2018), at de er klar med 5G-telefoner om under 1 år. Dermed må det også forventes, at de er klar med noget i første halvdel af 2018.

 – Huawei satser hårdt på 5G – telefoner klar om under et år

Mere til historien

Når 5G-netværket udrullet betyder det formentlig et farvel til 2G-netværket. Sådan lød vurderingen fra analyseselskabet GSMA Intelligence i hvert fald i forbindelse med Mobile World Congress 2018.

Læs også:
Så vildt potentiale er der stadig i 4G LTE – du behøver ikke vente på 5G

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer