Er dette billede OnePlus 7?

1

Der er netop lækket et billede af en telefon, som angiveligt er OnePlus 7. Se billede her.

Et billede, som angiveligt viser OnePlus 7, er blevet lækket på Twitter.

Den kinesiske Twitter-bruger, som har lagt billedet ud, er dog “ikke sikker” i sit opslag og skriver ”OnePlus 7?”. Dermed kan det altså blot være et opslag, som er lavet for at skabe opmærksomhed.

Er dette det kommende 5G-flagskib fra OnePlus?

Designet på denne OnePlus 7 er anderledes end det der sås på OnePlus 6T. Det er spændende om den kommer uden et “notch” eller “teardrop notch”.

Dette skulle angiveligt være OnePlus 7, som er lækket (Kilde: Slashleaks / Pocketnow.com)

OnePlus har tidligere haft visse ligheder med telefoner fra Oppo.

Skulle der denne gang også være mange ligheder med Oppo, er det hverken første eller sidste gang, at Oppo og OnePlus ligner hinanden. Der er faktisk også tale om samme firma, da de begge ejes af BBK Electronics.

Eksempelvis var OnePlus 5 og Oppo R11 meget lig hinanden, samt Oppo R15 og OnePlus 6. Derfor ville det også næsten være underligt, hvis OnePlus 7 ikke havde ligheder med noget af det nyeste fra Oppo. Det skriver Slashgear.com. Om det så lige bliver Oppo Find X eller en anden Oppo-model må tiden vise.

VIDEO: Første kig på OnePlus 6T McLaren

På billedet er telefonerne gemt godt væk i plastikcovers, hvilket formentlig er for at skjule telefonernes præcise design.

Det er uvist, hvornår der er noget nyt omkring OnePlus. Sikkert er det dog, at de fleste producenter så småt gør klar i kulissen med produktlanceringerne.

OnePlus har dog tidligere først lanceret længere henne på foråret, men måske de i år vil gøre det til eller omkring Mobile World Congress 2019?

På MereMobil.dk følger vi sagen.

Mere til historien

Mobile World Congress 2019 finder sted i Barcelona fra den 25. til 28. februar 2019. Det er dog normalt, at flere producenter allerede holder lanceringsevents i weekenden op til MWC-starten. Ligesom Samsung har valgt at afsløre deres Galaxy S10’ere til en event onsdag den 20. februar 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer