Er dette det kommende 5G-flagskib fra OnePlus?

OnePlus har tidligere meldt ud, at de er på vej med en 5G-telefon i starten af 2019. Nu er billeder lækket.

OnePlus lancerede for kort tid siden deres seneste topmodel, som har navnet OnePlus 6T. Det er en opgraderet version af den tidligere topmodel, OnePlus 6.

Men trods lanceringen af OnePlus 6T har OnePlus også gerne talt om det ”der kommer”. Nemlig det næste store. OnePlus har afsløret, at de forventer at være en af de første producenter, der sender en 5G-telefon på markedet.

Oplysningerne om denne 5G-telefon er dog på nuværende tidspunkt minimale. Det er også uvist, om det bliver efterfølgeren til OnePlus 6T (OnePlus 7) eller den kommer til at hedde noget ”særligt”. Dog har OnePlus tidligere kommunikeret ud, at det forventes at være en “særlig enhed”.

OnePlus på vej med 5G-telefon – er ikke OnePlus 7

Men nu er der måske lidt nyt. I hvert fald på rygtebørsen. For Twitter-brugeren Ishan Agarwal, der tidligere har lækket pressefotos af OnePlus telefoner, har afsløret et ”spion-foto”, som han har fået tilsendt anonymt. Det ligner at billedet er taget på OnePlus’ hovedkontor under en præsentation af et ”kommende produkt”.

OnePlus 6T McLaren Edition har 10 GB RAM

EXCLUSIVE! Here’s your first look at an upcoming OnePlus Device I don’t know much about. This image shows the device in prototype/designing stage and it is not final but this is probably how the device may end up looking. That’s Pete (CEO of OP) in the img and the device itself. pic.twitter.com/Yau9EsgSDy— Ishan Agarwal (@IshanAgarwal24) December 19, 2018

På billedet er også Pete Lau, der er grundlægger af OnePlus. Hvilket altså tyder på, at billedet stammer fra et møde, hvor selv de vigtigere personer hos OnePlus har været tilstede

Det er uvist præcis hvornår, at OnePlus altså offentliggør denne 5G-telefon. Men en lancering i første halvår har tidligere været nævnt.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Du kan se nærmere på den nye OnePlus 6T McLaren Edition i vores web-tv indslag, hvor vi ser nærmere på den nye mobil med 10 GB RAM.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram