Er dette det kommende 5G-flagskib fra OnePlus?

OnePlus har tidligere meldt ud, at de er på vej med en 5G-telefon i starten af 2019. Nu er billeder lækket.

OnePlus lancerede for kort tid siden deres seneste topmodel, som har navnet OnePlus 6T. Det er en opgraderet version af den tidligere topmodel, OnePlus 6.

Men trods lanceringen af OnePlus 6T har OnePlus også gerne talt om det ”der kommer”. Nemlig det næste store. OnePlus har afsløret, at de forventer at være en af de første producenter, der sender en 5G-telefon på markedet.

Oplysningerne om denne 5G-telefon er dog på nuværende tidspunkt minimale. Det er også uvist, om det bliver efterfølgeren til OnePlus 6T (OnePlus 7) eller den kommer til at hedde noget ”særligt”. Dog har OnePlus tidligere kommunikeret ud, at det forventes at være en "særlig enhed".

OnePlus på vej med 5G-telefon – er ikke OnePlus 7

Men nu er der måske lidt nyt. I hvert fald på rygtebørsen. For Twitter-brugeren Ishan Agarwal, der tidligere har lækket pressefotos af OnePlus telefoner, har afsløret et ”spion-foto”, som han har fået tilsendt anonymt. Det ligner at billedet er taget på OnePlus’ hovedkontor under en præsentation af et ”kommende produkt”.

OnePlus 6T McLaren Edition har 10 GB RAM

EXCLUSIVE! Here's your first look at an upcoming OnePlus Device I don't know much about. This image shows the device in prototype/designing stage and it is not final but this is probably how the device may end up looking. That's Pete (CEO of OP) in the img and the device itself. pic.twitter.com/Yau9EsgSDy— Ishan Agarwal (@IshanAgarwal24) December 19, 2018

På billedet er også Pete Lau, der er grundlægger af OnePlus. Hvilket altså tyder på, at billedet stammer fra et møde, hvor selv de vigtigere personer hos OnePlus har været tilstede

Det er uvist præcis hvornår, at OnePlus altså offentliggør denne 5G-telefon. Men en lancering i første halvår har tidligere været nævnt.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Du kan se nærmere på den nye OnePlus 6T McLaren Edition i vores web-tv indslag, hvor vi ser nærmere på den nye mobil med 10 GB RAM.

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram