OnePlus på vej med 5G-telefon – er ikke OnePlus 7

1

OnePlus arbejder på deres første 5G telefon, der ventes i første halvdel af 2019. Det ventes ikke at blive OnePlus 7, som understøtter 5G-netværket.

OnePlus’ grundlægger, Carl Pei, har ved en konference om 4G og 5G netværk udtalt, at OnePlus ville lancere deres bud på en 5G telefon i første halvdel af 2019.

Det fik rygterne til at svirre om, at det formentlig ville blive ”OnePlus 7”.

 – OnePlus vil være blandt de første med 5G smartphone

Men nu forlyder det, at det altså ikke bliver det navn. Præcis som med OnePlus X ventes det, at OnePlus vil skifte ”modelserie” i forbindelse med denne 5G-telefon. Det skriver AndroidAuthority.com.

OnePlus oplyste på konferencen i oktober, at de ville være blandt de første på markedet med en 5G-telefon.

Flere flagskibe næste år ventes at understøtte 5G-netværket. Såfremt produkterne kommer med Qualcomm Snapdragon 855 processoren, vil disse fra starten være klar til 5G, da denne processor har et X50 5G modem i sig.

Det er uvist præcis, hvornår OnePlus vil præsentere og offentliggøre deres 5G-telefon. Ligesom de altså pt. ikke har meldt noget ud om, hvilken telefon det bliver eller hvad den hedder.

Når vi nærmer os lanceringen kan det være, at OnePlus vælger at melde lidt ud omkring telefonen. Dette skete eksempelvis i forbindelse med OnePlus 6T, hvor det inden lanceringen var meldt ud at den kom med fingeraftrykslæser i skærmen og uden 3,5mm jackstik.

Det rygtes også, at Samsung er klar med en 5G-telefon i starten af næste år. Ifølge de seneste rygter, så vil Samsung lancere både en 4G og en 5G variant af deres Galaxy S10. Apple vil angiveligt først være klar med en iPhone med 5G i 2020. Hverken Samsung eller Apple har bekræftet disse oplysninger.

Samsung lancerer 5G-version af Galaxy S10 i marts

Mere til historien

OnePlus har netop lanceret deres nyeste smartphone, OnePlus 6T, i en ny farvevariant. Du kan fra torsdag den 15. november 2018 købe OnePlus 6T i farven Thunder Purple hos udvalgte forhandlere i konfigurationen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer