OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstik

4

OnePlus oplyser nu, at de på deres næste store lancering, OnePlus 6T, har fjernet porten til 3,5 mm jackstikket.

OnePlus 6
OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

OnePlus var ”efter” Apple, da de fjernede porten til 3,5 mm jackstik i deres iPhones. Men nu følger OnePlus altså efter på deres kommende smartphone. OnePlus 6T understøtter ikke brug af 3,5 mm jackstik, det bekræfter OnePlus selv.

LÆS OGSÅ: OnePlus 6T får in-screen fingeraftrykslæser

Så selvom OnePlus altså drillede Apple, da de havde fjernet porten til jackstikket har de altså valgt at følge trop.

Ifølge Carl Pei, medstifter af OnePlus, så er en af årsagerne til dette, at mange af OnePlus-ejerne allerede ejer trådløse øretelefoner.

– ”Vi har tidligere på året fundet ud af, at 59 procent af vores community allerede ejer trådløse hovedtelefoner – og det var før vi lancerede vores Bullets Wireless-hovedtelefoner,” udtaler Carl Pei.

Carl Pei fortæller også, at de ikke fjerner porten til jackstikket fordi konkurrenterne gør det, men fordi de mener, at det er det rigtige tidspunkt.

OnePlus Bullets V2 med USB-C i stedet for 3,5mm jackstik (Foto: OnePlus)
OnePlus Bullets V2 med USB-C i stedet for 3,5mm jackstik (Foto: OnePlus)

Fordele ved at jackstik-porten fjernes

OnePlus fremhæver, at der er en fordel ved, at porten til jackstikket fjernes. Det gør nemlig plads til andre komponenter eller til at gøre batteriet større.

– ”Ved at fjerne jack-porten frigør vi mere plads, hvilket gør det muligt for os at putte mere teknologi ind i produktet. En af de ting, som vores brugere har ønsket fra os, er forbedret batteritid,” udtaler Carl Pei.

Derfor kan vi altså forvente, at OnePlus 6T kommer med et større batteri end OnePlus 6.

ANMELDELSE: OnePlus 6 – den hurtigste til den laveste pris

I forbindelse med udmeldingen om, at OnePlus 6T altså ikke understøtter 3,5 mm jackstik lancerer OnePlus også et nyt in-ear headset, OnePlus Bullets V2 med USB-C i stedet for 3,5 mm jackstik.

Prisen for det nye in-ear headset er 169 kroner.

Mere til historien

Det er endnu uvist præcis hvornår, at OnePlus offentliggør OnePlus 6T. Men du kan følge med på MereMobil.dk og så holder vi dig opdateret ligeså snart der er nyt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer