Oneplus 6T får in-screen fingeraftrykslæser

Når OnePlus 6T præsenteres i oktober bliver det den første telefon i vores marked med fingeraftrykslæser indbygget under skærmen.

OnePlus 6T får en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen – kendt som in-screen sensor. Det har OnePlus bekræftet over for CNET.

– ”Vi åbner vores telefoner mange gange om dagen. Screen Unlock reducerer antallet af trin, der er en del af denne proces. Ved at tilføje denne funktion side om side med andre muligheder som Face Unlock giver vi brugerne mulighed for at bruge den metode, der er mest effektiv for dem,” skriver OnePlus til CNET.

Der har tidligere været lækket billeder af det som angiveligt er salgsæsken til OnePlus 6T. Disse billeder gav de første hints om en in-screen fingeraftrykssensor.

Angiveligt have OnePlus planer om at introducere funktionen i OnePlus 5T, men teknologien var ikke moden nok, forlyder det.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

OnePlus 6T

OnePlus 6T

Fingeraftrykslæseren er ikke placeret direkte i skærmen. Faktisk sidder sensoren under skærmen. Når brugeren berører det markerede område, belyses fingeren. Sensoren kan derved aflæse fingeraftrykket, hvilket sker med en optisk billede sensor og en processor med AI.

For at få plads til funktionen skulle OnePlus 6T blive 0,45 millimeter tykkere end OnePlus 6, da den interne hardware skulle ændres for at få plads til teknologien. Som følge af den nye teknologi er fingeraftrykssensoren fjernet fra bagsiden.

OnePlus 6T forventes at blive lanceret i oktober – måske den 17. oktober 2018.

I blandt andet Danmark har OnePlus tidligere lavet aftaler med operatørerne om salg af deres produkter. I USA vil OnePlus 6T blive forhandlet af T-Mobile, der bliver den første operatøraftale OnePlus har indgået i USA.

En in-screen findes på nuværende tidspunkt på telefonerne Vivo V11, X20 Plus UD, X21 og Nex samt Porshe Design Huawei Mate RS.

LÆS OGSÅ: Derfor sætter OnePlus prisen op

I nedenstående video kan du se en in-screen fingeraftrykssensor i brug.

Mere til historien

Ifølge en rapport fra IHS Markit estimeres det, at der i 2019 er 100 millioner telefoner i markedet med in-screen fingeraftrykssensor.

OnePlus 12T – de første specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus i år vil lancere OnePlus 12T. De første specifikationer er nu lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram