Oneplus 6T får in-screen fingeraftrykslæser

3

Når OnePlus 6T præsenteres i oktober bliver det den første telefon i vores marked med fingeraftrykslæser indbygget under skærmen.

OnePlus 6T får en fingeraftrykslæser indbygget i skærmen – kendt som in-screen sensor. Det har OnePlus bekræftet over for CNET.

– ”Vi åbner vores telefoner mange gange om dagen. Screen Unlock reducerer antallet af trin, der er en del af denne proces. Ved at tilføje denne funktion side om side med andre muligheder som Face Unlock giver vi brugerne mulighed for at bruge den metode, der er mest effektiv for dem,” skriver OnePlus til CNET.

Der har tidligere været lækket billeder af det som angiveligt er salgsæsken til OnePlus 6T. Disse billeder gav de første hints om en in-screen fingeraftrykssensor.

Angiveligt have OnePlus planer om at introducere funktionen i OnePlus 5T, men teknologien var ikke moden nok, forlyder det.

ANMELDELSE: OnePlus 6 er den hurtigste til den laveste pris

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Fingeraftrykslæseren er ikke placeret direkte i skærmen. Faktisk sidder sensoren under skærmen. Når brugeren berører det markerede område, belyses fingeren. Sensoren kan derved aflæse fingeraftrykket, hvilket sker med en optisk billede sensor og en processor med AI.

For at få plads til funktionen skulle OnePlus 6T blive 0,45 millimeter tykkere end OnePlus 6, da den interne hardware skulle ændres for at få plads til teknologien. Som følge af den nye teknologi er fingeraftrykssensoren fjernet fra bagsiden.

OnePlus 6T forventes at blive lanceret i oktober – måske den 17. oktober 2018.

I blandt andet Danmark har OnePlus tidligere lavet aftaler med operatørerne om salg af deres produkter. I USA vil OnePlus 6T blive forhandlet af T-Mobile, der bliver den første operatøraftale OnePlus har indgået i USA.

En in-screen findes på nuværende tidspunkt på telefonerne Vivo V11, X20 Plus UD, X21 og Nex samt Porshe Design Huawei Mate RS.

LÆS OGSÅ: Derfor sætter OnePlus prisen op

I nedenstående video kan du se en in-screen fingeraftrykssensor i brug.

Mere til historien

Ifølge en rapport fra IHS Markit estimeres det, at der i 2019 er 100 millioner telefoner i markedet med in-screen fingeraftrykssensor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer