OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

6

OnePlus 6 har ikke trådløs opladning, som flere  af konkurrenterne. Men hvorfor understøtter OnePlus 6 ikke trådløs opladning?

OnePlus 6
OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

OnePlus lancerede i sidste uge deres nyeste flagskib, som har fået navnet OnePlus 6. Modsat flere konkurrenter, så mangler telefonen at understøtte trådløs opladning – eller gør den?

Den ”mangler” det i hvert fald ikke, da det er et bevidst valgt fra OnePlus af.

– ”Vi har ikke følt behovet for, at tilføje trådløs opladning. Vi vil ikke tilføje en feature bare for at gøre det,” lyder det fra en repræsentant fra OnePlus ifølge GSMArena.com.

 – OnePlus 6 – sparker r*v på konkurrenterne

Kom telefonen med trådløs opladning ville dette også øge prisen på telefonen, samt kunderne skulle investere i en trådløs oplader – og skulle en sådan medfølge ville dette også øge prisen.

OnePlus mener heller ikke, at det er et problem, at telefonen ikke kommer med trådløs opladning. Mange er fint tilfredse med ”Dash Charge” (hurtig opladning). Og det er også begrænset, hvor mange ”almindelige” mobilbrugere, der har fået gjort det til vane at lade telefonerne trådløs på nuværende tidspunkt.

Derfor er hurtigopladning ”nok” til de fleste, hvor de på kort tid kan få nok strøm på til en hel dag.

De trådløse opladere er længe om, at lade telefonerne op, hvilket derfor også gør, at OnePlus ikke på nuværende tidspunkt anser ”trådløs opladning”, som et ”selling point” for deres telefoner.

 – Derfor har OnePlus igen sat prisen op

Om en eventuelt efterfølger senere på året vil komme med trådløs opladning er et godt spørgsmål. Men det forventes dog, at OnePlus, ligesom de andre producenter, på et tidspunkt vil lancerer en smartphone der understøtter trådløs opladning.

Mere til historien

Du kan glæde dig til, at læse vores anmeldelse af OnePlus 6 i nærmeste fremtid. Vi tester løs i skrivende stund. Så er der noget særligt, som du kunne tænke dig at vide om OnePlus 6 – så skynd dig at sende en mail til [email protected]

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer