OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

OnePlus 6 har ikke trådløs opladning, som flere  af konkurrenterne. Men hvorfor understøtter OnePlus 6 ikke trådløs opladning?

OnePlus 6

OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

OnePlus lancerede i sidste uge deres nyeste flagskib, som har fået navnet OnePlus 6. Modsat flere konkurrenter, så mangler telefonen at understøtte trådløs opladning – eller gør den?

Den ”mangler” det i hvert fald ikke, da det er et bevidst valgt fra OnePlus af.

- ”Vi har ikke følt behovet for, at tilføje trådløs opladning. Vi vil ikke tilføje en feature bare for at gøre det,” lyder det fra en repræsentant fra OnePlus ifølge GSMArena.com.

 - OnePlus 6 - sparker r*v på konkurrenterne

Kom telefonen med trådløs opladning ville dette også øge prisen på telefonen, samt kunderne skulle investere i en trådløs oplader – og skulle en sådan medfølge ville dette også øge prisen.

OnePlus mener heller ikke, at det er et problem, at telefonen ikke kommer med trådløs opladning. Mange er fint tilfredse med ”Dash Charge” (hurtig opladning). Og det er også begrænset, hvor mange ”almindelige” mobilbrugere, der har fået gjort det til vane at lade telefonerne trådløs på nuværende tidspunkt.

Derfor er hurtigopladning ”nok” til de fleste, hvor de på kort tid kan få nok strøm på til en hel dag.

De trådløse opladere er længe om, at lade telefonerne op, hvilket derfor også gør, at OnePlus ikke på nuværende tidspunkt anser ”trådløs opladning”, som et ”selling point” for deres telefoner.

 - Derfor har OnePlus igen sat prisen op

Om en eventuelt efterfølger senere på året vil komme med trådløs opladning er et godt spørgsmål. Men det forventes dog, at OnePlus, ligesom de andre producenter, på et tidspunkt vil lancerer en smartphone der understøtter trådløs opladning.

Mere til historien

Du kan glæde dig til, at læse vores anmeldelse af OnePlus 6 i nærmeste fremtid. Vi tester løs i skrivende stund. Så er der noget særligt, som du kunne tænke dig at vide om OnePlus 6 – så skynd dig at sende en mail til [email protected]

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram