Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

RYGTER: 2019 er lige bekyndt, men allerede nu florerer rygterne om dette års iPhone-modeller. Det ventes, at Apple i år vil lancerer tre iPhones.

Apple planlægger angiveligt, at lancerer tre nye iPhone-modeller i år. Skal man tro på rygterne, så vil Apple introducere en efterfølger til iPhone Xr. Det skriver The Wall Street Journal.

Efterfølgeren til iPhone Xr ventes, at komme med LCD skærm. Det skriver The Verge.com.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

Trods det at salgstallene for iPhone Xr langt fra har været som forventet, så skulle Apple altså arbejde på en efterfølger til modellen.

iPhone SE, der ellers har været en succes, har endnu ikke fået en efterfølger. Ligesom iPhone 5C heller aldrig fik en efterfølger.

Foruden efterfølgeren til ”den billige” iPhone-model, iPhone Xr, så ventes der også at komme to high-end iPhone-modeller i år.

Den ”største” af de tre 2019-modeller ventes at komme med et triple-kamera. Billeder af dette triple-kamera blev lækket i sidste uge af Twitter-brugeren OnLeaks.

iPhone XI? Lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Derudover lyder nogle af de seneste rygter og spekulationer om Apples iPhone, at Apple fra 2020 kun vil have modeller med OLED-skærme.

Ingen af rygterne og spekulationerne er bekræftet af Apple. Det er derfor blot at væbne sig med tålmodighed før der er nyt i sagen.

Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

Generelt bliver det spændende at følge Apple i 2019 efter de har meldt nedjusteringer ud til salgstallene for første kvartal i år.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

/

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram