Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

49

RYGTER: 2019 er lige bekyndt, men allerede nu florerer rygterne om dette års iPhone-modeller. Det ventes, at Apple i år vil lancerer tre iPhones.

Apple planlægger angiveligt, at lancerer tre nye iPhone-modeller i år. Skal man tro på rygterne, så vil Apple introducere en efterfølger til iPhone Xr. Det skriver The Wall Street Journal.

Efterfølgeren til iPhone Xr ventes, at komme med LCD skærm. Det skriver The Verge.com.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

Trods det at salgstallene for iPhone Xr langt fra har været som forventet, så skulle Apple altså arbejde på en efterfølger til modellen.

iPhone SE, der ellers har været en succes, har endnu ikke fået en efterfølger. Ligesom iPhone 5C heller aldrig fik en efterfølger.

Foruden efterfølgeren til ”den billige” iPhone-model, iPhone Xr, så ventes der også at komme to high-end iPhone-modeller i år.

Den ”største” af de tre 2019-modeller ventes at komme med et triple-kamera. Billeder af dette triple-kamera blev lækket i sidste uge af Twitter-brugeren OnLeaks.

iPhone XI? Lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Derudover lyder nogle af de seneste rygter og spekulationer om Apples iPhone, at Apple fra 2020 kun vil have modeller med OLED-skærme.

Ingen af rygterne og spekulationerne er bekræftet af Apple. Det er derfor blot at væbne sig med tålmodighed før der er nyt i sagen.

Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

Generelt bliver det spændende at følge Apple i 2019 efter de har meldt nedjusteringer ud til salgstallene for første kvartal i år.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

/

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
49 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer