Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

RYGTER: 2019 er lige bekyndt, men allerede nu florerer rygterne om dette års iPhone-modeller. Det ventes, at Apple i år vil lancerer tre iPhones.

Apple planlægger angiveligt, at lancerer tre nye iPhone-modeller i år. Skal man tro på rygterne, så vil Apple introducere en efterfølger til iPhone Xr. Det skriver The Wall Street Journal.

Efterfølgeren til iPhone Xr ventes, at komme med LCD skærm. Det skriver The Verge.com.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

Trods det at salgstallene for iPhone Xr langt fra har været som forventet, så skulle Apple altså arbejde på en efterfølger til modellen.

iPhone SE, der ellers har været en succes, har endnu ikke fået en efterfølger. Ligesom iPhone 5C heller aldrig fik en efterfølger.

Foruden efterfølgeren til ”den billige” iPhone-model, iPhone Xr, så ventes der også at komme to high-end iPhone-modeller i år.

Den ”største” af de tre 2019-modeller ventes at komme med et triple-kamera. Billeder af dette triple-kamera blev lækket i sidste uge af Twitter-brugeren OnLeaks.

iPhone XI? Lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Derudover lyder nogle af de seneste rygter og spekulationer om Apples iPhone, at Apple fra 2020 kun vil have modeller med OLED-skærme.

Ingen af rygterne og spekulationerne er bekræftet af Apple. Det er derfor blot at væbne sig med tålmodighed før der er nyt i sagen.

Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

Generelt bliver det spændende at følge Apple i 2019 efter de har meldt nedjusteringer ud til salgstallene for første kvartal i år.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventetKAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet ‘Kaffepause med tech’ ☕️ Tilmeld dig gratis her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

/

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram