Apple planlægger tre nye iPhones i 2019

RYGTER: 2019 er lige bekyndt, men allerede nu florerer rygterne om dette års iPhone-modeller. Det ventes, at Apple i år vil lancerer tre iPhones.

Apple planlægger angiveligt, at lancerer tre nye iPhone-modeller i år. Skal man tro på rygterne, så vil Apple introducere en efterfølger til iPhone Xr. Det skriver The Wall Street Journal.

Efterfølgeren til iPhone Xr ventes, at komme med LCD skærm. Det skriver The Verge.com.

iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

Trods det at salgstallene for iPhone Xr langt fra har været som forventet, så skulle Apple altså arbejde på en efterfølger til modellen.

iPhone SE, der ellers har været en succes, har endnu ikke fået en efterfølger. Ligesom iPhone 5C heller aldrig fik en efterfølger.

Foruden efterfølgeren til ”den billige” iPhone-model, iPhone Xr, så ventes der også at komme to high-end iPhone-modeller i år.

Den ”største” af de tre 2019-modeller ventes at komme med et triple-kamera. Billeder af dette triple-kamera blev lækket i sidste uge af Twitter-brugeren OnLeaks.

iPhone XI? Lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Derudover lyder nogle af de seneste rygter og spekulationer om Apples iPhone, at Apple fra 2020 kun vil have modeller med OLED-skærme.

Ingen af rygterne og spekulationerne er bekræftet af Apple. Det er derfor blot at væbne sig med tålmodighed før der er nyt i sagen.

Apple skærer i iPhone Xr og iPhone Xs produktionen

Generelt bliver det spændende at følge Apple i 2019 efter de har meldt nedjusteringer ud til salgstallene for første kvartal i år.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

/

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram