Lækkede billeder skal forestille iPhone 12

Nye billeder er lækket med et design inspireret af iPhone 4, men det skal angiveligt være modeller af den kommende iPhone 12-serie.

Der har længe floreret rygter om, at Apple ville kigge lidt tilbage i tiden, når det kom til designet på den kommende iPhone 12-serie. Designet skulle angiveligt minde om iPhone 4 eller de seneste iPad Pro-modeller.

Rygterne får nu endnu mere ”på sig”, da Twitter-profilen JinStore, som angiveligt er en Apple Premium Reseller, har uploadet billeder af dummy-modeller af den kommende iPhone 12-serie. Dummy-modellerne skulle angiveligt vise den kommende model på 5,4 tommer, to 6,1-tommers og en på 6,7 tommer. Det skriver Tek.no.

iPhone 12 er måske udskudt til november

Stammer måske fra producenter af tilbehør

Disse modeller ligner nogle, som tilbehørs-producenter ofte har forud for telefonerne lanceres. Derfor passer de også oftest i forhold til form og fysiske mål.

Foruden disse dummy-modeller har JinStore også fremvist CAD-tegninger.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Dummy-modellerne kunne også godt minde lidt om noget, der blev lækket helt tilbage i efteråret 2019.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Apple havde på iPhone 4 og iPhone 4S en metalramme mellem de to glas (for- og bagside) og det er det, som Apple måske går tilbage til med iPhone 12.

Det ventes, at skærmene på iPhone 12-serien vil være OLED-skærme og måske have 120 Hz opdateringshastighed.

Apple afholder WWDC-konference mandag den 22. juni, hvor vi formentlig ikke vil få et smugkig på iPhone 12-serien, men derimod iOS 14.

iPhone 12-serien vil formentlig blive afsløret i september. Rygterne har svirret om, at de vil komme i handlen lidt senere denne gang.

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Apple har ikke meldt noget officielt ud endnu. Vi må derfor væbne os med tålmodighed og se om de mange rygter og spekulationer holder stik.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er ikke unormalt, at diverse covers og tilbehørsproducenter har styr på de fysiske mål og udformninger på kommende smartphone-modeller. Det betyder også, at de kan være klar til salg til salgsstarten.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
219 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram