Lækkede billeder skal forestille iPhone 12

Nye billeder er lækket med et design inspireret af iPhone 4, men det skal angiveligt være modeller af den kommende iPhone 12-serie.

Der har længe floreret rygter om, at Apple ville kigge lidt tilbage i tiden, når det kom til designet på den kommende iPhone 12-serie. Designet skulle angiveligt minde om iPhone 4 eller de seneste iPad Pro-modeller.

Rygterne får nu endnu mere ”på sig”, da Twitter-profilen JinStore, som angiveligt er en Apple Premium Reseller, har uploadet billeder af dummy-modeller af den kommende iPhone 12-serie. Dummy-modellerne skulle angiveligt vise den kommende model på 5,4 tommer, to 6,1-tommers og en på 6,7 tommer. Det skriver Tek.no.

iPhone 12 er måske udskudt til november

Stammer måske fra producenter af tilbehør

Disse modeller ligner nogle, som tilbehørs-producenter ofte har forud for telefonerne lanceres. Derfor passer de også oftest i forhold til form og fysiske mål.

Foruden disse dummy-modeller har JinStore også fremvist CAD-tegninger.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Dummy-modellerne kunne også godt minde lidt om noget, der blev lækket helt tilbage i efteråret 2019.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Apple havde på iPhone 4 og iPhone 4S en metalramme mellem de to glas (for- og bagside) og det er det, som Apple måske går tilbage til med iPhone 12.

Det ventes, at skærmene på iPhone 12-serien vil være OLED-skærme og måske have 120 Hz opdateringshastighed.

Apple afholder WWDC-konference mandag den 22. juni, hvor vi formentlig ikke vil få et smugkig på iPhone 12-serien, men derimod iOS 14.

iPhone 12-serien vil formentlig blive afsløret i september. Rygterne har svirret om, at de vil komme i handlen lidt senere denne gang.

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Apple har ikke meldt noget officielt ud endnu. Vi må derfor væbne os med tålmodighed og se om de mange rygter og spekulationer holder stik.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det er ikke unormalt, at diverse covers og tilbehørsproducenter har styr på de fysiske mål og udformninger på kommende smartphone-modeller. Det betyder også, at de kan være klar til salg til salgsstarten.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
219 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram