Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

Rygterne har svirret om, at iPhone 12-serine ville blive lanceret senere end normalt. Nu er der nyt i denne sag fra kilder tæt på begivenhedere.

iPhone 11 og iPhone 11 Pro
Sidste års modeller iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som altså ventes at blive afløst af den kommende iPhone 12-serie (Foto: Apple)

Først blev den forsinket, så gjorde den ikke. Nu forlyder det, ifølge Bloomberg, at iPhone 12-lanceringen alligevel vil ske senere end de seneste år. Desuden bliver salgsstarten forsinket.

Bloomberg er ikke alene om at mene, at iPhone 12-serien lanceres senere.

Apple forsinker produktionen af iPhone 12

Denne gang lyder det ret realistisk. Bloomberg henviser nemlig til nogle udtalelser, som stammer fra topchefen i Broadcom, der fornylig informerede aktionærerne om ”en større produktcyklusforsinkelse” hos en nordamerikansk producent.

Derfor spekuleres der i, at det er Apples iPhone 12-lancering.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Broadcom leverer modem- og kommunikationsteknologi (Wi-Fi-chips) til Apples iPhone. Derfor vil en lancering i fjerde kvartal få betydning for Broadcoms indtægter i tredje kvartal. Dette er grunden til, at aktionærerne er blevet informeret.

Apple har endnu meldt noget ud

Det er dog uvist om Apple har oplyst Broadcom, at de er bagud med iPhone-lanceringen. Det vides heller ikke om vi snakker dage, uger eller måneder. Det kan også være, at annonceringen ikke forsinkes, men at iPhone 12-modellerne enten lanceres i begrænset antal, begrænsede områder eller en af modellerne kommer før de øvrige.

Om det er coronapandemien, som er skyld i en forsinkelse er uvist. Bloomberg spekulerer i, at pandemien kan være grunden, da Apples ingeniører måske har været forhindrede i at rejse til Kina for at fuldføre produktionen som normalt.

Mobilsalget hos Samsung og Apple gik voldsomt tilbage

Apple annoncerer normalt nye iPhone-modeller i midten af september, hvorefter salgsstarten er 1-2 ugers tid efter lanceringen. Dog er det sket, at Apple afviger fra denne strategi. Det skete eksempelvis med iPhone X, der først havde salgsstart i november, selvom den blev præsenteret i september.

Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Da Apple i april sendte iPhone SE (2020) på markedet betød det også, at de fjernede iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra sortimentet. Salget af iPhone SE går rigtigt godt, hvilket ses på top-10-listerne for maj måned. iPhone SE (2020) er også en rigtig god telefon, som klarede sig rigtig godt i vores anmeldelse.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram